Peth kérdése:
BMW E36 318I vétel?
Figyelt kérdés
Sziasztok, elgondolkoztam az említett autó vételén.
Nem mai vas az tény és nem vagyok elfogult BMW párti! Meg éri-e megvenni ezeket a csodákat? Sok emberrel beszéltem, közöttük szerelőkkel is. Nagyon vegyes válaszokat kaptam. Sok tesztet és válaszokat olvastam itt is! De ahogy olvasgatom mindenki a saját márkáját dicsőíti(suzuki-opel)Most elsősorban nem őket kérdezem. BMW márkában-tapasztalt esetleg nem elfogult nekik szánom a kérdésem.
Fogyasztás, Fenntartási költség, alkatrész , meg éri-e ?
(max 600Eft)vagy tényleg elfogultnak kell lenni ennyiért belevágni ?
2015. máj. 16. 10:17
11/12 anonim válasza:
12/12 A kérdező kommentje:
Ez tényleg egy érdekes leírás volt . ( Miből él az autónepper?) Amúgy ha itt tartunk gondolkoztam én is külföldről behozatni . Csak legyen érvényes műszakija , sokkal kevesebb gond-nyűg van vele itt a mi kis hazánkban (KPM vizsga ) .De szinte olyat nem igazán találni .Kérdezni akartam már tőletek mire kell vigyázni?? Tipikus BMW betegségekre vagyok kíváncsi !( karosszéria-motor )
2015. máj. 17. 10:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!