nemtudom csak feltételezem hogy legalább egy részük azért mert fillérbaszó de nem lát tovább az orránál és egy egyszerű számolást, kalkulációt nem tud elvégezni hogy rájöjjön mikor éri meg a dízel...
másik lehetőség hogy úgy gondolják menő, ez a tuningosabb vonal itt már ide keverhetjük a már említett smoke&sárm életérzést, meg hát az a jó ha ránt egyet az 1.9 tádéíí "tengernyi" nyomatéka (igaz 3500 után vége mint a botnak) de hát legyen már nyomaték alapjáraton is mer az kell a normális közlekedéshez, a forgalom ritmusához, aztán nehogy már egyet is vissza kelljen váltani ha előzni kell...
egyébként ironikus de nekem is 2.5 TDI van, mert ezt találtam jóáron ami az igényeimet kielégítette méretben, teljesímtényben és fogyasztásban, plusz a konstrukció megbízhatóságát és az alkatrészárakat figyelembe véve is jó vétel volt. meg a soros 5 hengeres hang mert betegesen hangzik de nekem szólojon szépen a motor. Egyébként nem vagyok oda a dízelért, inkább egy jó 6 hengeres szívóbenzines kéne...
2015. máj. 8. 23:40
12/26 anonim válasza:
nem éppen 3500nál van vége,inkább 4000+ De és akkor mivan ha itt van vége?4000 ig megy de ez jobban megy 3000-n is mint a benzines 6000-en.
2015. máj. 9. 00:32
13/26 anonim válasza:
mondom én hogy az egykilenctádé mindent ver!!!Minden fordulaton,minden sebességfokozatban!!!!
2015. máj. 9. 00:37
14/26 anonim válasza:
Sok embert látok régi szar golfokkal, akik azt élvezik, hogy nyomják neki, és mögötte kormol az autó. Az ilyeneket kéne pofán vágni egy lapáttal. Kiállnak egy parkolóba 8-an, aztán azt hiszik, hogy menők. A tragacsaiknál meg a telefonom többet ér...
2015. máj. 9. 21:00
15/26 anonim válasza:
Félre ne értsetek, nincs bajom a Golfokkal, egyik ismerősömnek is az van, és jó kis kocsi, sem a dízellel, mert jó autók. A sofőrjeikkel van gondom.
2015. máj. 9. 21:02
16/26 anonim válasza:
12-es! melyik korabeli normális 1.8-2 liter körüli szívóbenzinesnél megy jobban a tádéí?
2015. máj. 9. 22:01
17/26 anonim válasza:
Dízelt vettem én is, ráadásul relative nagy 3 literes dízelt. Miért? Fő használat városon kívül van, így már bőven jobban kijövök mint egy benzinessel. Azonkívül nem tudom melyik az a benzines amit 200le és 220nm felett tud és mellé 7-9 literből megáll.
2015. máj. 9. 23:36
18/26 anonim válasza:
16os.
Akármelyiknél.
2015. máj. 10. 10:09
19/26 anonim válasza:
Ilyen az elvakult tájdéji fan, semmi észérv, semmi logika csak az a jó. Amúgy kismillió 2 liter körüli benzines van ami nyomatékban és lóerőben is többet hoz. Először keresgélj a japán autók között, bár europai piacról is van pár.
2015. máj. 10. 13:33
20/26 anonim válasza:
kérlek linkeld be a régi szar 2.0 szívó benzines japánt amiben van 235-280nm nyomaték(chippelve 300+).Én 1.9 TDI-m 80-120 rugalmassági adata alapon 6 sec.utcai chippel 4.5 sec.fogyasztás? 5 liter,bocs biztos hazudok :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!