A kubai utcákon hogy-hogy ilyen sok veterán autó van?
Figyelt kérdés
Néztem képeket Kubáról, és akárhány képen, de csak még a régi körlámpás autókat láttam meg 1-2 ladát.... és mielőtt azt hinnétek nem, de igen, nagyon tetszik én oda vagyok a veterán kocsikért, és szép látványt si nyújt, de hogy hogy nincs szinte egy modern autó se Kubán?2015. máj. 1. 22:11
11/14 anonim válasza:
Ladában és hasonlókban teherautómotor?? Nekem is kell ilyen :D
12/14 anonim válasza:
nem a ladában, hanem a gyönyörű amerikai verdákban (a nagy V8-as helyére ment a teherkocsi motor, mert ahhoz volt alkatrész, és elég nagy a kaszni, hogy beférjen gyakorlatilag bármi). a ladához biztosított volt az alkatrész ellátás, mostanában meg europai verdákat lehet náluk kapni (pl sok a francia kocsi), bár szinte megfizethetetlen egy átlag ember számára, így marad a régi cuccok életben tartása a világ végéig.
13/14 anonim válasza:
A 10esnek van igaza, ez nem Castro hibája, a drága USA akarta ellehetetleníteni Kubát az embargóval.
14/14 anonim válasza:
Amúgy kubában erre turizmus is épül a régi autókra,egyszer én is kimennék hogy beleüljek egy 1957-es fordba vagy desotoba :) Amúgy Batista leváltását az usa is támogatta,ha annyira meg akarták volna állítani Castrot küldtek volna csapatokat ellene,de hát usának mindig kell egy ellenség :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!