OT -s rendszámmal elmehetek a boltba, munkába, és a többi? Vagy csak kiállításokra vihetem a verdát?
Azért nem minden "öreg" autó OT-s!
Nekünk 35 éves Fiat 125-ösünk van, szép állapotban felújítva, de nem akarjuk, hogy OT-s legyen...
Szóval az nincs meghatározva, hogy hova mehet, csak az, hogy hány km-t egy évben.
Erről a km korlátozásról még nem hallottam.
Szerintem nem írt senki olyat, hogy automatikusan járna.
Nekem egy 37 éves autóm van, de nem vizsgáztattam le OT-ra.
Külföldre is mehetsz vele, és annyit mész és oda, ahova akarsz.
De bármikor visszavonhatják, ha tegyük fel valaki észreveszi hogy nem úgy van tartva az autó ahogy kell, és bejelentenek vagy valami ilyesmi. Például van egy OT-s autód, amivel mész majd a mezőre, sárba ralizni, az autót szétvered, letörik a lökháritó, stb, na ha ezt megtudják, rögtön elveszted a rendszámot. Ez extrém példa volt, a lényeg, hogyha bármilyen változás esik az autón, ami eltérő a gyári állapoton, akkor mégegyszer nem lesz ilyen rendszámod.
OT-t nem kapsz automatikusan.
Plusz ugye ha már volt valami újítás a kocsiban akkor szívás! (mint nálam)
De ha megigényled, és elbírálják, és minden ok, akkor ugyanolyan autó mint az összes többi.
Tehát mehetsz vele a sarki fűszereshez, vagy akár Madagaszkárra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!