Kérdések olajcseréről (bocsi, nő vagyok)?
Sziasztok! Azért fordulok hozzátok, mert semmit nem értek a kocsikhoz, én ha hallok egy zörejt készséggel elhiszem, hogy 100 ezer Ft megjavítani akkor is ha csak egy falevél szorult be valahova...
Na szóval olajcsere... Ford Focusom van 2006-os, vagy 7-es. Nem emlékszem most. Az a csapott hátú már. Olajat kéne benne szerintem cserélni, csak nem tudom milyen időközönként kellene/km-enként kéne, és milyen szűrőket kell még cserélni olajcserekor.
Csak mert egy szerelő felsorolt nekem mindent aminek kb 45 ezer lett a vége és ha hozzáadjuk, hogy elvileg 1 (?) évente kéne, az azé elég brutálul hangzik.
Szóval elismerem, hülye vagyok, mindent elhiszek, de ezt nem.
Tudnátok segíteni? Köszi
A 45 ezer drága. 30 körül kéne lennie.
És ha azt mondom, évente illik cserélni a váltó olajat is, aminek az ára 4 ezer ft/liter, biztos szívrohamot kapsz.
Az autóra kell költeni ám, mert ha nem költesz rá kicsiket, akkor pár év után százezrekbe lesz a javítás.
Ezt melyik viccújságban olvastad?
150ezer km a minimum, de van amiben sosem kell a gyár előírása szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!