Mzz591 kérdése:
2 hét múlva vizsgázok kresz-ből. Az új vizsgarendszer szerint és azon az oldalon ahol fent van az új teszt kérdések ott melyiket kell választani? Ezek közül:
Figyelt kérdés
Továbbképzés szakoktatói gyakorló teszt ?
Továbbképzés iskolavezetői gyakorló teszt ?
Továbbképzés vizsgabiztosi gyakorló teszt ?
#KRESZ #új vizsgarendszer.
2015. febr. 1. 09:38
1/5 anonim válasza:
A kérdések szerintem egyeznek csak a hiba lehetőség más.apum oktató s neki pl egy hibája lehet..
2/5 anonim válasza:
Nem igazán értem a kérdésed.
Ha te gépjárművezető szakoktató vagy, akkor az elsőt.
Ha te iskolavezető vagy, akkor a másodikat.
Ha te vizsgabiztos vagy, akkor a harmadikat.
Ám ha csak most kezdesz majd vezetést tanulni, akkor egyiket sem.
3/5 A kérdező kommentje:
Így már értem, de valaki nem tudja hogy a sima vizsgázóknak hol vannak a külön témakörök ahol gyakorolni tudnék ? mert csak ezeket találtam :S
2015. febr. 1. 12:44
4/5 anonim válasza:
Nincsenek már megtanulható kérdések. Ismerni kell a KRESZT, nem lehet bemagolással készülni a vizsgára.
5/5 anonim válasza:
Jan 31-ig volt lehetőség gyakorolni az oldalon, most már nem érhető el szabadon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!