Holnap megyek KRESZ vizsgára, a szakoe oldalon lévő kérdésekkel gyakoroltam, ezek a kérdések lesznek avizsgán is?
Én úgy tudom,hogy igen,de jó lenne ha megerősítené valaki aki azon gyakorolt és már vizsgázott is (lehetőleg sikeresen :D )
Mert ezekből a kérdésekből mindig megcsinálom :)
Én nem a szakoén gyakoroltam és a digikreszen is kb 3000 kérdést megtanultam begyakoroltam de a vizsga az r*hatul nem a kreszről szolt ilyen h*lye dolgokrol kaptam kérdéseket hogy ha a rendőr félreálít akkor lehet e befolyásolni a döntését meg hasonlók.A táblákról azt hiszem egy kérdést kaptam xd a többi ilyen szituációs hülyeségek voltak meg volt olyan kérdés hogy mind a 4 válasz igen volt de 3 mellet volt indoklás a 4. csak annyi volt hogy igen és az volt a jó kiégtem amikor láttam hogy elbuktam -.-
De akkora kamu ez az új kresz arra mennek hogy megbukj vagy 3x hogy dőljön a lóvé az állam felé! Ma futok neki 2x-ra de amugy a szakoés kérdések közelebb álnak a valósághoz mint ami a digikreszen van. De a kérdések is amugy olyan kacifántosak a vizsgán hogy az nem igaz! mire elolvasod és elolvasod a hozzá tartozó 4 választ addigra kb 3 mp-ed van dönteni! Szóval ez az új rendszer egy ki*aszás én már letettem a kreszt korábban 2007 ben csak elévült de most ez a rendszer valami hihetetlenül kiábrándító egyszerüen nem lehet rá normálisan készülni. Én is tanultam mint állat azt kb a szerencsén múlik hogy milyen kérdést oszt a program neked. Van is egy ilyen blog ahol összeszedték a legh*lyébb kérdéseket! majd belinkelem ide.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!