S. O. S Rover 414 hengerfej tömités csere, újra?
Nincs mit, ez lenne az oldal lényege.. Aztán várjuk a tapasztalatokat pár 100 km múlva. :)
10W40 jó abba a motorba még 300 ezernél is.
Valvoline Maxlife-ot tudom ajánlani, az direkt sokat futott motorokhoz lett kifejlesztve. Ezt kevésbé eszi, szintén tapasztalat.
Sziasztok!
Nos ugy néz ki semmi gond minden rendben van, megy szépen, és minden szint, viz olaj rendben...huuu ezt megusztam. :)
600 km-t mentem vele. Lecseréltem az olajat is meg a szürőt 10-40-es sintetikus galp performans olajra, remélem ez tetszik neki. Sajnos a te általad ajanlott márka itt nem kapható :( Az egyik szelep egyre jobban kopog, elég lenne csak lapkát cserélnem ? ...nem tudom, az olajat egy cseppet sem eszi és nem is füstöl, csak kopog, gondolom nagyonnem tet neki jót a vizes oljjal való közlekedés. A vezérmű tengelyeket néztem látható kopás nincs rajtuk, de egy kicsit el van szineződve az ami kopog.Mindent köszönök még egyszer, remélem a másiknál is tudtok nekem segiteni, a jövő héten szét szedem. Meg próbálom csak abból a hengerből kihúzni a dugót ami köpi olajjal a gyertyát.hátha nincs eltörve a gyürü és elég lenne annak is egy tömités :) ....vagy tul sokat szeretnék ? :)
26/26!
Miről beszélsz?A Roverek jó autók!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!