Valaki küldeni egy olyan linket amelyben azt írja jogszabály h kezdő jogsival külföldön nem szabad vezetni?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 19. 19:07
1/8 petizacc válasza:
Csak addig nem mehetsz külföldön, amíg be nem töltötted a 18. életévedet!
2/8 anonim válasza:
18 éves kort betöltve lehet vezetni érvényes jogosítvánnyal. Mindegy, mikor szerezted.
3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm
szóval akkor nincs ilyen jogszabály mert nekem itt mondja egyik haverom kint nem vezethetek kezdő jogsival
En is csak 18 kor határról tudok
2015. ápr. 19. 19:12
5/8 anonim válasza:
Húsvétkor Én vezettem Erdélyben 1 hétig (határt is léptem 4-szer). 5 hónapja van jogosítványom, 19 éves vagyok. Semmi baj nem volt!
6/8 A kérdező kommentje:
Hat annyi minden volt abba jogszabályba de nem olvastam olyat
H tilos lenne kint. Kezdő jogsival vezetni
igen is meg tudom azt csinálni kint vezetek
Csak kiváncsi voltam erre van e ilyen szabály
2015. ápr. 19. 19:43
7/8 anonim válasza:
Van néhány tévhit forgalomban, amit képtelenség kiirtani a fejekből. Ez a kezdő jogsival nem mehetek külföldre az egyik. Vontatni nem lehet az első két évben. Az valóban tilos (B kat).
Szokásos tévhit az, hogy gyakorlott vezető mellett szabad csak vezetni kezdő jogsival. Ilyen szabály sincs, de egyesek szerint van. Pedig soha nem volt.
8/8 anonim válasza:
Valóban, kezdő jogosítvánnyal (0-2 év) nem vontathatsz és utánfutót sem húzhatsz. 18 év felett meg arra mész, amerre akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!