Motor jogsit szeretnék lerakni?
Nos, nyáron kezdem el a motor jogsit ,mivel már 16 éves vagyok , idén leszek 17.
125cc szeretném lerakni.
Milyen motort tudnátok ajánlani kezdésnek?
Őszintén robogót nem akarok, mivel az nekem nem számít motornak..Ha már lerakom, akkor legyen élvezet is.. :)
És szerintetek ez normál így? nem gond hogy 17 leszek csak idén és már 125cc?(16évesen le lehet rakni a jogsit.)
Apám, anyám azt mondja, fiam ne akard ezt, mivel 1 baleset és vagy összetöröd magad, vagy még rosszabb.:)
Megpróbáltak lebeszélni az egészről, de nem..
Igen, szerintem motor jogsit szeretnél lerakni.
Kezdésnek és haladónak is valamelyik endurót.
A többi rajtad múlik.
Én egy endurot vennék a helyedben.
Szerintem rakd le a B jogsit, és ha az megvan, akkor az A1B-t.
Nem, ez nem egy vírus neve, hanem a B125 jogsi.
Ezzel autót és max. 125 ccm-es motort is vezethetsz.
Szerintem okosabb döntés, tavaly a Te korodban én is így csináltam.
Bár azóta sem ültem motoron, autóban kb. minden nap. De szerintem jó a tudat hogy bármikor bepattanhatsz az autóba, vagy autóból átülhetsz egy motorra. :)
Egyik sem veszélytelen vállalkozás, észnél kell lenni! Ezt ne felejtsd el.
Sok sikert!
Endurot javaslom, én is most raktam le a az A1 jogsit, és egy Gilera rc 125-öt vettem. Ezt a motort nem kifejezetten ajánlom, pedig nagyon megbízható, meg jó, csak olasz, emiatt kell hozzá vezetési tapasztalat, különben kirepül alólad.
Szóval, ha van pénzed, akkor a javaslatom egy Yamaha Xt 125. Ez egy 4t enduro minimális fogyasztással, és ezzel nehezebben is töröd össze magad, mert nem egy erőgép. Ha kevesebb pénzed van, akkor a 2t motorok között keresgélj, de ezek jóval többet fogyasztanak, de jóval erősebbek is, mint a 4t motorok. Főleg a 2t-nél nagyon figyelj arra, hogy rendszámos legyen, és a papírjain ne szerepeljen 11kw-nál nagyobb teljesítmény, ugyanis olyat nem vezethetsz. Márkák, amiket javaslok: Yamaha, Honda, Suzuki. Olaszok közül meg: Gilera, Aprilia, de ezekkel tényleg óvatosan, mert Olaszok szeretnek mindent kihozni belőlük(élettartam rovására) .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!