Az gáz, ha úgy akarom lerakni a motoros jogsit (A2), hogy életembe nem ültem motoron?
Nem árt ha fokozatosan járod az ösvényt,de általában akad néha ellenpélda is.Többnyire akiknek megveszi anyuci apuci a jogsit meg a nagy gépet az előbb esik ki az első kanyarnál,de ne általánosítsunk,mert nem mindenki ugyan olyan.
Nos A jogsit érdemes kezdeni,szólsz az oktatóknak is,többet fognak veled foglalkozni és többet is fogsz majd vezetni(így már drágább lesz a jogsid),mert az általános dolgokat szerintem már tapasztalt embereknek írhatják elő.
Gyakorlatilag meg vezetni igazából úgy is az utakon tanulsz meg,mindenkit az élet tanít :)
Ha úgy érzed meg akarod csinálni,akkor tegyed,max ha erősnek érzed a 600-as paripát nem kell egyből azt venni,vehetsz 250-es gépeket is amik már szinte mindféle célra megfelelnek és már nagy kategoriába tartozik.Jók a 125ccm is de a játék 250-től változik :)
Ha váltani akarsz,ne félj!
Nagyobb motorral sokkal biztonságosabb mint kicsivel :) Bár ott már sokminden másra is oda kell figyelni,de még mindig jobb mintha picivel száguldozol.
Neked javaslom ha egy kategoriával nagyobbat szeretnél akkor A1 kiegészítés ami 30-40 ezerből meg van,abból már tudsz venni 125ccm mocit,de ez nem is annyira vészes,a nagyobb előrelépést már a 250 gépek jelentik szerintem.Bár akad 125-be is jó gép de ha két személlyel világot szeretnél járni ahhoz már nagyobb paripa dukál hogy minden igényt valamennyire kielégítsen! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!