Most akkor mi az igazság a bejáratásról?
Figyelt kérdés
Most lett kész a Runnerem, szakműhelyben felújítva, és mikor a bejáratásról kérdeztem őket, csak néztek, hogy mit akar ez? Meg a neten is olvastam már, hogy ez kb, harminc éves dolog, akkoriban kellett bejáratni a Simsonokat, azóta már olyan jól meg tudják munkálni a felületet, hogy semmi szükség rá.
Most akkor hogy is kell eljárni ilyenkor?
2015. ápr. 18. 11:10
1/5 anonim válasza:
ne forrald meg meg sok olaj ha 2t
2/5 anonim válasza:
Lehetőleg ne retekgázon tedd meg az elő kilométereket,mert össze kell barátkoznia még a gyűrűknek-hengerfalnak.
3/5 A kérdező kommentje:
már 20 km benne van, eddig köszöni jól van, mondjuk finoman megyek, meg 40el többel még nem mentem most
2015. ápr. 18. 11:56
4/5 anonim válasza:
Hát én az első 500 km-en óvatosan húznám neki.Egy ki tudja hol gyártott alkatrész esetén meg pláne.
Egyébként is hülyeség amit mondtak neked. Nekem az új kocsim szervizkönyvében is benne van az első 1000km-re szóló intelem.
5/5 lupara válasza:
Az új vagy felújitott gépeket ma is be kell járatni.A mai motorok elöbb üzemkészek lesznek mint harminc éve,de a kimélő üzemmód jár nekik.Konkrét példa.Yamaha 600-as sor négyes gépkönyvi intelmei.1000km-ig max.5000-es ford-ig.1000 és 1600km közt,max 6000-es ford-ig,rövid időre.1000km-él olajcsere,szűrővel.12500-ig pörgethető a motor,ebből látszik,hogy kérnek időt a bejáródásra.Érdemes odafigyelned a Runnerre,hosszabb élettartammal hálálja meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!