Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Az újabb BMW-k is megbízhatatl...

Az újabb BMW-k is megbízhatatlanok, nagyon szervízigényesek és macerás autók?

Figyelt kérdés

Sok ismerősömnek van bmw-je, e60-as 525i, e46-os 320i, és ettől régebbiek... Egytől egyik mindenkinek problémája van vele...

Az első kettőnek említett autó céges, újonnan vették, egy ember használja folyamatosan, és az e46-ossal állandóan szervízbe kell járni. Nem indul, megáll, erőtlen, mikor mi... Hetekig szervízelik, évente kifizet érte a cég vagy 1 milliót, de sosem 1-2 hónap után újra elromlik bennük valami.

Nos, én végre autóvásárláson törhetem a fejem, sikerült az évek alatt megspórolnon egy szép összeget és egy jó autót szeretnék venni.

A bmw volt a kedvencem mindig is, de egyáltalán nem akarom azt, hogy az autó elvigye a havi megtakarításomat...(kb 150 ezer ft)

Gondolkoztam x6-oson és 4-esen is. Az x6-ot 3.0d-vel, a 4eset valami 200 le körüli benzinnel.

Az újakkal is gondok szoktak lenni?

Kérem, írjon, akinek 2009-nél fiatalabb autója van!

Mik a tapasztalatok?

2015. ápr. 17. 11:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

nekem meg tobb mint 4000 euro. Aztan eszembe nem jutna uj BMWt venni, azt a nalam sokkal jobb anyagi helyzetben levo emberek csinaljak.

12 eves autoval jarok, tokeletesen megfelel az is.

2015. ápr. 17. 19:44
 12/14 anonim ***** válasza:
Na jó, a 800 ezer huf nettót csak azrét írtam, hogy ne legyek ellenszenves, de bevallom, 5x ennyit, 4 millió nettót keresek egy hónapban, tervezői munkával és hogy még menőbb legyen, mindezt Magyarországon (külföldön nem nagy szám összehozni ugyanilyen munkával). De továbbra sem veszek BMWt.
2015. ápr. 17. 19:51
 13/14 anonim ***** válasza:
én minimál béren vagyok, bmw-vel járok, és ráadásul még a szemem sem kopog.
2015. ápr. 18. 11:10
 14/14 kolosszus22 válasza:

Igaz már régi kérdés, de kedvet kaptam a válaszhoz mert nálam is aktuális a kérdés...BMW és Audi, egyszóval a német prémiumok dögösek, erősek, kívánatosak, de a megbízhatóságuk már régen nem a régi, nem hogy 2-300 de sokszor 100 ezret sem bírnak ki problámák nélkül...igen súlyos pénzek mennek el a fenntartásukra...motorikus problémák, szakadó vezérműláncok, beszaró automata váltok, stb. van az ismertségi körben sok BMW, több 2010 után darab is. Látom a saját szememmel. A 20 legelkerülendőbb, legproblémásabb motortípus közé beválaszottak közül vagy a fele német, több VW konszernes és BMW motorral, benzinesek, dízelek egyaránt.

Én azt mondom a japán autó a legmegbízhatóbb a mai napig, ha megengedheted magadnak...márpedig aki BMW-t venne az megengedheti...prémiumot akarsz és erőt akkor vegyél japán prémiumot, Lexust vagy Infinitit...100-szor tartósabb, megbízhatóbbal mint a németek, de ha meg mindenképp német akkor Merci, még mindig megbízhatóbb talán mint a BMW, Audi.

2017. aug. 3. 13:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!