Kymco super 9 akinek már volt vagy van az elmondaná hogy hol van benne a vagy milyen benne a folytás és megéri-e kivenni?
Nekem nem volt ilyen mototom, de lehetséges helyeket, azért elmondom.
- Lehet a karburátor mögött egy réz színű lemez, ami ki van furkálva.
- Vakcső a kipufogón.
- Katalizátor a dobban.
- Szűkítő gyűrű a kipufogó torokban.
- A variátorban lehet egy gyűrű.
Ha van valakinek a motorral kapcsolatban tapasztalata az még írjon.
Remélem tudtam segíteni. :)
Hátha ez is segít: [link]
(Ennek több része is van.)
nekem most sikerült újra szereznem egy S9-et. 8500 km-el vettem, és minden fojtása benne volt. Osztrák piacos gép, onnan hozták be valamikor, szóval a CDI is tiltott 7500 nál :(
Tehát ami történt vele:
- kipu komplett csere (LeoVince TT, a ZX-et fölöslegesnek tartottam, mert az inkább magasabb fordulaton adja le a maxot)
- légszűrő ház "kimarása", gyárilag van benne egy szűkítő (ill. terelő is, ami kicsit megkavarja a levegőt, mielőtt az célhoz ér) kialakítva, ezzel is fojtják.
- CDI csere (ha itthoni a moci, akkor neked ez nem kell)
- a variátor gyári tolórúdján van egy váll, ami megakadályozza, hogy max áttételre kimenjen a vario, én ezt is kicseréltem
- a kipuhoz hangoltuk a variátort, 5,7g-os görgőkkel (neked a ZX dobhoz más súlyú kell tutira)
- nekem még a karbi előtt is volt plusz egy szűkítő, azt is kiszedtük
kb ennyi, ha a gyári kipu repül a gépről, mert még az van megtömve minden jóval.
Remélem nem hagytam ki semmit.
Az enyém ezzel a konfiggal síkon 90-et megy, bár kicsit nehezen indul meg (főleg hidegen), szóval az 5,7g-os görgőket lehet egy pár tizeddel kisebbre cserélem.
Remélem hasznos voltam.
A legjobbakat!
(és bárki bármit mond, ár/érték arányban, meg amúgy is a legjobb 50-es robogó a piacon a Kymco Super9, ennyi)
Amúgy ha ez nem manipulált videó, akkor ez a leggyorsabb S9 amiről tudok, érdemes tanulmányozgatni a konfigját. Egy lengyel srác rakta fel, mondjuk ez vizes, nem levegős:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!