BMW (316i) autókban mi igaz abból hogy van beleszerelve egy folytás amit ha kiszereleünk plusz lóerőt nyer az autó?
Figyelt kérdés
Létezik ilyen vagy csak én hallottam / olvastam valamit félre? És ha van, érdemes kiszerelni?2015. febr. 25. 23:07
1/12 anonim válasza:
Szerintem ilyen nincs. Olyan akad az E46-nál és az F30-nál, hogy fizikailag nagyon hasonló két motor egymáshoz (M43TUB19 316i és 318i ként valamint az N13B16 316i,118i,320i ) ahol talán csak minimális eltérések vannak a "hardverben", de biztosan itt is komolyabb eltérések vannak, mint egy mezei fojtás.
3/12 anonim válasza:
Nem ártana az évjárat. Vagy a típus. E30? E36? E46? E90? A fojtás maga a kipufogórendszer. De ha azt kiiktatod, akkor zajos lesz és nem fog átmenni a környezetvédelmi vizsgálaton, hacsak nem egy rendszám nélküli, régi, földutakon csapatós E30.
A régi E30 316i-kből is így készült csapatós driftelős patkánygép:
4/12 anonim válasza:
Zöld monster matrica darabja is ad 10Le-t, de minél nagyobb a matrica annál több a lóerő....ez köztudott!
5/12 A kérdező kommentje:
Poéngyárosak inkább máshol, köszi :) '93 E36
2015. febr. 25. 23:56
6/12 A kérdező kommentje:
Ja és nem ilyen driftelős " patkánygépnek " szánom csak szimplán lóerőnövelést és a kipufogó rendszert sem terveztem leszerelni. :)
2015. febr. 25. 23:59
7/12 anonim válasza:
Akkor meg lehet próbálkozni sportlégszűrővel és kisebb fojtással bíró sportkipufogó rendszerrel (sportdobok, sport katalizátor).
8/12 anonim válasza:
Abban már katalizátoros M40B16 volt. A katalizátor nélküli változat az E30-ban 2 lóerővel erősebb volt :D
9/12 A kérdező kommentje:
Ezek a sportlégszűrők milyen árban mozognak? 15ezer körül már lehet értelmeset kapni? Esetleg olcsóbban? De akkor semmiféle folytás nincs a cuki kis 93as BMW 316i-mben? :) Mivel tudnék még lóerőt növelni? ( lehetőleg olcsón )
2015. febr. 26. 00:53
10/12 anonim válasza:
Motorcserével.
Az ilyen tuning légszűrő, kipufogóépítés és hasonlókkal - ha nem ipari szinten nyomod - akkor kb halottnak a csók. Ha tisztességesen csinálod, akkor beletolsz egy csomó pénzt, annyiból meg megvan egy motorcsere.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!