BMW (316i) autókban mi igaz abból hogy van beleszerelve egy folytás amit ha kiszereleünk plusz lóerőt nyer az autó?
Figyelt kérdés
Létezik ilyen vagy csak én hallottam / olvastam valamit félre? És ha van, érdemes kiszerelni?2015. febr. 25. 23:07
11/12 anonim válasza:
Kár,hogy a kommentekben többen és többször is leírták helyesen,de te továbbra sem vagy erre képes!De akkor maradjunk a "folytás"-nál!Ha ezt kiveszed,a sor 4-es 316-os Bmw-d M3 -asokat megszégyenítő teljesítményre lesz képes,de csak ha előtte kék helyzetjelzőt teszel előre,és a hátsó ablakra telibe felragasztasz egy M-power matricát!!!!Amúgy meg te vagy 120. kóró akinek se esze,se pénze,de felteszi ezt a kérdést,hogy rossz ezer éves 1.6-os bmw-ből,hogy lehetne plusz lőerőt kihozni,minél olcsóbban de lehetőleg ingyen........a szánalom ne továbbja........még az kimaradt,de gondolom az egész úgy kéne,hogy ingyen legyen,ne kelljen semmit venni/átalakítani hozzá,és a fogyasztás ne változzon!!
12/12 szántóvető válasza:
a gyárban megalkották a mesterművet az ezerhatos motor formájában.mindez a menetpróba során kiderült ki mikor is a tesztelők nem tudták kordában tartani az autót az iszonyatos gyorsulás miatt.-Úristen,mi lesz a sorhatoson edződött tulajokkal,ijedtek meg a mérnökök.ők nincsenek erre felkészülve lelkileg,a többi átlagautósról nem is beszélve.vissza fogják vinni a kocsit a szalonokba szerényebb menetteljesítményt követelve.-fojtsuk le a motort szoftveresen!találta ki egyikük,mire a többi mérnök lelkesen bólogatott.így került gyártásba az 316i-széria lebutítva,a teljesítményétől megfosztva.a fojtást ki kell iktatni és a kocsi magához tér,ereje megkétszereződik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!