WARTBURGgal jó érzés néha pár karikát menni a városban?
Szeretem a nosztalgikus érzést.
Nem csak mindig a nyugati kocsikban kell ülni.
Hétvégén ha süt a nap előhozom a zöld vartyút.
Kitakarítva, polírozva,felfényezve, csillogvillog.
Néha integetnek a csajok is.
Bevárok pár ladát és szoktunk adni az érzésnek a pirosnál.
másnak is van hasonló retro feelingje?
Wadmalac!
Na és egy Renault Alpine A110-es, vagy egy Porsche 356?
Legrosszabb esetben :) egy '38-as Citroen Traction Avant?
Jobbágy Zsolt:
Egy '69-es Charger.
Az jöhet.
:D
Én azt imádtam ezekben a vasakban, hogy nem csak hogy hangjukról egyértelműen azonosíthatóak voltak, de ha bekötött szemmel bevezetnek a garázsba, szagról megmondod, milyen kocsi áll ott. :D
Én csak a 105-ös Skodával voltam úgy, hogy inkább soha többet nem vezetném, égnek állt mindig a hajam a hátulról buborékoló, agynyomó infrahang-támadást intéző motorzajtól, és különben is, az az autó a gyorsulás szó negatív szinonimája. :D
Egy trabinak, kispóknak akkora fílingje van, hogy annak mindent meg lehet bocsátani. :D
"Egyedül a régi Dacia nem tetszik. Ki se próbálnám soha."
Életemben egyetlenegyszer vezettem, emlékezetes volt, mert helyből kezemben maradt a teljes váltórúd, alig tudtam visszatalálni vele a gumihurkába. :D
Fölösleges szidni a Dáciát! Csak oda kell figyelni, észrevenni és megélni a vele kapcsolatos örömteli pillanatokat.
Például azt, amikor kiszállsz belőle és eldöntöd, hogy soha többé nem ülsz ilyen tákolmányba. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!