WARTBURGgal jó érzés néha pár karikát menni a városban?
Szeretem a nosztalgikus érzést.
Nem csak mindig a nyugati kocsikban kell ülni.
Hétvégén ha süt a nap előhozom a zöld vartyút.
Kitakarítva, polírozva,felfényezve, csillogvillog.
Néha integetnek a csajok is.
Bevárok pár ladát és szoktunk adni az érzésnek a pirosnál.
másnak is van hasonló retro feelingje?
Neked lehet hogy jó érzés, de a mögötted jövőnek már nem annyira, szívni a "jó kis" éget 2T olaj szagot.
Bűzbomba kétütemű autót sosem engedek be magam elé, a fenti ok miatt.
Én szívesen vitorláznék egy kört egy waresszal, ilyenen vizsgáztam. A nosztalgia nagy úr. :D
Egy trabival is szívesen rohangálnék, az volt az első autóm.
Megvan a maga különleges fílingje ezeket vezetni.
Én tudom értékelni azt, ha valakinek ez örömet jelent.
Az első 5 válaszoló lemaradt valamiről. Egy érzésről. Lehet, hogy soha nem fogják megtapasztalni, hogy mi is az.
Ők azok akik kidobják a nagymami sárgaréz mozsarát, mert van helyette tajvani robotgép, vagy a gyerek első cipőjét, mert "minekaz?", és Ők azok, akiknek egy fehér-fekete Chaplin film csak ócskaság. Nem tudják mit vesztenek...... :(
Jól látod a dolgokat.
Amikor reggel beindul a varesz, és hagyod kicsit járatni, majd érzed a jellegzetes kipufogószagot, azt nem lehet semmihez sem hasonlítani.
És mikor vezeted, na az már felér a mámorral!
"Az első 5 válaszoló lemaradt valamiről. Egy érzésről."
Ha-ha-ha! Egy Wartburgba beülni aztán felemelően retro érzés! Épp eleget ültem benne, meg feküdtem alatta az elmúlt rendszerben. Kell ahhoz még vagy húsz év, hogy igazán retro legyen, de engem akkor sem fog különösebben megérinteni a keleti blokk eme szemete.
A nagymama mozsarát pedig a mai napig használom..
Hát nekem a nyers retro-fílinget élvezettel egy 20 éves HF Integrale adná meg. :D
A többi csak nosztalgikus élvezet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!