SIMSON motorba Suzuki 400 sportmotor motorját átrakom, vázátépítéssel, igazoltatáskor feltűnhet?
Figyelt kérdés
Szélesíteni és hosszítani kell a vázat, de azon kívül minden marad eredeti.
Vagy 250 vagy 400 lenne belerakva.
Csak a motor és a váltó lesz átpakolva.
A simsonnal ezután én is ráncigálhatom a gázt a pirosnál, mint a többi nagymotoros?
2015. ápr. 14. 19:44
2/6 anonim válasza:
Áhh, tuti nem.. De komolyan, nekem 600as, soros 4es blokk van a babettában és a kutya nem foglalkozik vele.
3/6 A kérdező kommentje:
etz 250motor simson -ba átrakva, az is durva, de hangban és teljesítményben egy sportmotor tulajdonságait nem tudja.
a kis virsli kerekek kapkodták magukat, mikor pakolva volt a sebesség.
2015. ápr. 14. 20:02
4/6 anonim válasza:
Attól függ, mennyire gólem a rendőr. Azért 50 és 400 között elég nagy a különbség hangra. De van egy megoldás: integetsz a rendőrnek, és nem állsz meg, ha leintenek. 400-as motor egy Simsonban, kocsival soha nem érnek utol.
5/6 anonim válasza:
Csak én unom már ezeket a kamukérdéseket?
6/6 anonim válasza:
A simson bicikli vázába hogy építesz bele egy olyan motort, elmondod nekem? Az első elindulásnál széttépné a cinelt vázat, nem beszélve arról hogy a dobfékek hogyan fognák meg a kecskét?
Ha van egy csepp eszed, ilyen kérdés meg se fordul a buta fejedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!