Mercedes W124 2.5 (126Le) turbódízel motorjáról vélemények?
Figyelt kérdés
Jelenleg van egy Mercedes w124-esem, lomha 3000-es 108 lovas szívódízel motorral. Megérné benevezni egy 2.5td motorra? Mennyivel jobb a nyomaték, ennek már van valami "húzása"? 300TD lenne az igazi tudom, de most egy 2.5-öst tudnék egész jó áron beszerezni.2015. ápr. 14. 08:16
1/4 anonim válasza:
Hülyeség szerintem cserélni, hiszen pont ez a szivó 3000-res a legjobb a W124-ben.
2/4 A kérdező kommentje:
Sajnos nekem az erejével van a bajom..Szívóból viszont soha nem fogok kihozni elég nyomatékot, ezért szeretném inkább kicserélni.
2015. ápr. 15. 08:43
3/4 anonim válasza:
Inkább erre a motorra vennék egy turbót. Persze a sallangjaival együtt pl. légszűrőház stb...
4/4 anonim válasza:
Ja bocs, most látom csak, hogy 2,5-ös motort tudnál venni. Akkor vedd meg azt.
Itt látod a különbséget:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!