Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » BMW e46 320Ci 2002. 09 havi...

BMW e46 320Ci 2002. 09 havi autó EURO3-as vagy EURO4-es?

Figyelt kérdés

Nem rég vásároltam egy külföldi (olasz) BMW 320Ci típusú gépkocsit.

Számomra teljesen érhetetlen az,hogy az olasz forgalmiban és TÖRZSKÖNYVBEN!!! euro4 van feltüntetve, de a magyar vizsgázóhelyen (mozaik utca) a motorkód alapján EURO3-mat ad ki, és annak bizony 75.000 Ft-tal több a regisztrációs díja!! Lehúzás szaga van,amit Magyarországon még meg is értenék,de azért ez nem pofátlanság? Van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban?

2015. ápr. 13. 17:12
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Itt nem a BMW-ről van szó! Hanem hogy az állam megint le akar húzni,de látom te is megláttak a szintednek megfelelő lényeget!...
2015. ápr. 16. 20:59
 12/14 anonim ***** válasza:

Kettővel előbb írtad, hogy a szerviz akar lehúzni és nem az állam. A szintet inkább ne emlegesd, mert én zokszó nélkül kifizetem az ilyen összeget és az autómért is rendes pénzt fizettem, nem túrtam fel a fél világot, hogy megtaláljam a legolcsóbb megoldást az autóvásárlásra, nagyon jót a tágabb környékemen is találtam, csak meg kellett fizetni az árát, ahogy az dukál (mert az én autóm is használtan lett megvéve).

Azt mégis megemlítem, hogy nem direkt lehúzás, hanem csak elavult az országos műszaki adatbázis és ezért van az, hogy az egyel régebbi motorkiadás euro normáját veszik figyelembe. Mert abból a pénzből, amiből ezt felfrissíthetnék, ami nem kis munka lenne, inkább a mutyikat finanszírozzák.

2015. ápr. 16. 21:15
 13/14 A kérdező kommentje:

Nah tessék,teljesen korrekt választ adtál! Nem értem az elején miért kellett itt leszólnod,én egy millió forintot adtam a kocsimért és még van fél millióm a felújítása,de 25.000 Ft-ért inkább újra bőröztetném a kormányt,nem pedig a kedves állam(mozaik utca) elavult sz.r rendszere miatt beutazni Budapest szívébe elb.szni egy napot és kifizetni ennyi pénzt csak úgy a semmire.

Ui: Zokszó nélkül kifizettem 125 ezer forintot a bőrülések teljes újrahúzására,mert a minőséget meg kell fizetni.

2015. ápr. 17. 21:51
 14/14 A kérdező kommentje:
Sajnos maga a motort 2001.12 hóban gyártották,így euro3 lett...
2015. ápr. 28. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!