BMW e46 320Ci 2002. 09 havi autó EURO3-as vagy EURO4-es?
Nem rég vásároltam egy külföldi (olasz) BMW 320Ci típusú gépkocsit.
Számomra teljesen érhetetlen az,hogy az olasz forgalmiban és TÖRZSKÖNYVBEN!!! euro4 van feltüntetve, de a magyar vizsgázóhelyen (mozaik utca) a motorkód alapján EURO3-mat ad ki, és annak bizony 75.000 Ft-tal több a regisztrációs díja!! Lehúzás szaga van,amit Magyarországon még meg is értenék,de azért ez nem pofátlanság? Van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban?
És az hogy lehet,hogy a törzskönyvben Euro4 van? Felmegyek a mobile.de oldalra és az összes 320-as 2002-es évjáratú autó Euro4-es SŐTT! A használtauto.hu-n is majdnem az összesnek zöld plakettje !
Ui: Köszönöm a gyors válaszodat.
Senki nem mondta, hogy jó üzlet külföldről autót venni (oh wait, de, azok, akik már jól megjárták és megpróbálják rábeszélni a többi magyart is a külföldi autóvásárlásra, hogy ők is megszívják, ne csak ők).
Itt egy katalógus, amiben szinte minden látható a típusról, jelenlegi átlagár, euro jelölések, stb:
Szerintem senki, én is jártam már így, hogy igazolást kellett kérni.
Én szóvá sem tenném, nem égetném magam 25 000 forinton való követelőzéssel.
Már itt is égő megemlíteni, mert ez ad alapot a azoknak, akik már így is mindig a BMWseken ércelődnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!