Opel Vectra B 1.6i 16V 101LE (2000-2002) vagy Opel Astra G 1.6i 16V 100LE. Melyiket érdemesebb megvenni? Az Astra jobb a Vectrához képest? Vagy fordítva? Vagy egyformák?
Én Astra F el kezdtem, és most kb fél éve Astra G-t használok. Nekem az Astrákkal az ég világon semmi bajom nincs, olcsó a fenntartásuk, olcsó az alkatrész, bontásból van hozzá annyi mint a nyűg, és a leghülyébb autószerelő is ért hozzájuk.
Én amikor az F astrám eladtam, akkor nagyon gondolkodtam a Vectrába és a Corsába is.
A Vectráról engem egy ismerősöm szó szerint lebeszélt, hozzáteszem hogy az ismerősöm autószerelő és kereskedő is. Ő mivel család barát és távoli rokonom így megmondta nekem hogy a Vectrát felejtsem el, mert oké hogy olcsóbbak, de az alkatrész drágább és elég sok baj van velük, meg ritkább is erre felé. Ő nem sok jót hallott róluk és volt már pár Vectrával dolga amikkel eléggé megszenvedtek mire elbírták adni. Ellentétben az Astrával nincs baj. Meg a Corsák is jók, de azok jobbára csak városi autónak alkalmasak, kisebb a csomagtér de azok is jó autók.
Én mindenképp az Astrára szavazok bár a G astrának vannak betegségei, könnyen kiégő izzók, meg ilyen apróságok leginkább, én nekem dízeles van isuzu motorra sokan azt mondják hogy az a legjobb a dízel kategóriába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!