Te mit tennél ha látnád az ellopott kocsidat az utcán menet közben?
Ellopták a kocsidat, majd másnap látod, hogy éppen ott megy vele valaki. Te mit tennél?
Én bármennyire is új, nekimennék, így mindenképpen megáll. Aztán rendőrt hívnék és kifizetem a bírságot, meg minden és akkor ezzel együtt már azt az autót is "megnézik" és ha kiderül, hogy lopott akkor megy vissza a gazdájának. Ez az én véleményem. Te mit tennél ebben a helyzetben?
Követném mivel egyszer úgy is megáll..
Aztán ha kiszáll szépen elbeszélgetek vele, és nem érdekel mi lesz a következménye.
Az első nem mond hülyeséget.
Viszont a közben rendőrt hívó történettel nagy valószínűleg hasonlóképp járnátok:
Ez Magyarország. A Rendőrség nem cselekszik, ha te cselekszel az "önbíráskodás". Akkor kérem, mit is lehet csinálni? "Semmit, b**d meg magad ott ahol vagy."
(Előző vagyok)
Úgy értem te(kérdező) nem mondasz hülyeséget, nem az első válasz.
Köszönöm.
Igen én is olvastam azt a cikket, és ezután tettem fel én is a kérdést. :)
Követném mint egy véreb a meglőtt vadat. :)
Aztán a megfelelő pillanatban levenném a két rendszámot és irány a rendőrség. Ott "elmesélném" hogy elvitték az autómat -valószínű donornak- mert a rendszámokat eldobták a házam előtt. Megtaláltam, X utcában parkol. Tessék, enyém az autó, itt a forgalmi a nevemen, és kezemben a két rendszám. Magyarázkodjon a tolvaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!