Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Te mit tennél ha látnád az...

Te mit tennél ha látnád az ellopott kocsidat az utcán menet közben?

Figyelt kérdés

Ellopták a kocsidat, majd másnap látod, hogy éppen ott megy vele valaki. Te mit tennél?

Én bármennyire is új, nekimennék, így mindenképpen megáll. Aztán rendőrt hívnék és kifizetem a bírságot, meg minden és akkor ezzel együtt már azt az autót is "megnézik" és ha kiderül, hogy lopott akkor megy vissza a gazdájának. Ez az én véleményem. Te mit tennél ebben a helyzetben?

2015. ápr. 8. 19:13
 1/9 anonim ***** válasza:
Követném majd ha leparkol valahol "lelopnám" róla a kerekeket(kettő elég is lenne).A többi meg jönne úgyis magától.
2015. ápr. 8. 19:19
 2/9 anonim ***** válasza:

Követném mivel egyszer úgy is megáll..

Aztán ha kiszáll szépen elbeszélgetek vele, és nem érdekel mi lesz a következménye.

2015. ápr. 8. 19:23
 3/9 anonim ***** válasza:
Feltűnés nélkül követném. Majd ahol leáll, oda rendőrt hívnék. De azért igyekeznék minél több további információt gyűjteni a vezetőjéről, például hogy hova ment be, mert lehet hogy pont ott lakik. Nem biztos hogy ő a tolvaj, lehet hogy jóhiszeműen megvette.
2015. ápr. 8. 19:24
 4/9 anonim ***** válasza:
Azonnal követném és már a rendőrséget hívnám közben.
2015. ápr. 8. 19:30
 5/9 anonim ***** válasza:

Az első nem mond hülyeséget.

Viszont a közben rendőrt hívó történettel nagy valószínűleg hasonlóképp járnátok:

[link]

Ez Magyarország. A Rendőrség nem cselekszik, ha te cselekszel az "önbíráskodás". Akkor kérem, mit is lehet csinálni? "Semmit, b**d meg magad ott ahol vagy."

2015. ápr. 8. 20:37
 6/9 anonim ***** válasza:

(Előző vagyok)

Úgy értem te(kérdező) nem mondasz hülyeséget, nem az első válasz.

2015. ápr. 8. 20:38
 7/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Igen én is olvastam azt a cikket, és ezután tettem fel én is a kérdést. :)

2015. ápr. 8. 20:43
 8/9 anonim ***** válasza:
Én ezt a szituációt nem tudom elképzelni úgy ahogy a többség értelmezte itt. Tegnap vitték el a kocsimat. Másnap biztos nem kocsival közlekedek ugyebár, merth az autóm épp előttem hajt el. Valószínűleg gyalog vagyok v busszal és akkor cseszhetem. Csak még jobban zavarna a helyzet, h épp csinálhattam volna valamit csak meg van kötve a kezem. De futnék utána amíg tudok.
2015. ápr. 8. 21:39
 9/9 anonim ***** válasza:

Követném mint egy véreb a meglőtt vadat. :)

Aztán a megfelelő pillanatban levenném a két rendszámot és irány a rendőrség. Ott "elmesélném" hogy elvitték az autómat -valószínű donornak- mert a rendszámokat eldobták a házam előtt. Megtaláltam, X utcában parkol. Tessék, enyém az autó, itt a forgalmi a nevemen, és kezemben a két rendszám. Magyarázkodjon a tolvaj.

2015. ápr. 16. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!