Honda dio af 18 as típusú motoromban meghalt teljesen az automata szívató. Csak indítani lesz nehéz, vagy van valami menet közbeni változás is?
Figyelt kérdés
Jelenleg azt csinálja a motorom, hogy beindul kissé nehezen ( gondolom a szívató miatt ) alapjáraton szépen ketyeg. Elindulásnál nagyon jó pörgős, de 35-40 km es sebességgel haladva kb 800 m után leáll alapjáratra , azon ketyeg tovább és gázadásra fullad. Ha várok kb 2-3 percet , akkor megint el tudok indulni és utána ugyanez.2015. ápr. 6. 10:34
1/5 szerencses85 válasza:
Szerintem nem (csak) az automata szivató lesz, nézz körül rajta.
2/5 A kérdező kommentje:
Na ezzel most okosabb lettem.
2015. ápr. 6. 11:14
3/5 szerencses85 válasza:
Figyelj, a motoros távgyógyítással semmire nem lehet menni. Ha itt lenne előttem, lehetséges, hogy tudnék mondani valamit rá, de így, hogy ezernyi baja lehet még, nem érdemes találgatni.
4/5 A kérdező kommentje:
Akkor mondok pár kizáró okot. Kompresszió nagyon jó. Gyertya jó, szikra jó. Légszűrő kitakarítva, gumicsonk lecserélve. Karlburátorban szinte minden kicserélve, kivéve a főfúvókát, az maradt a régi. kompresszorral kifújva minden, úszószint jó. Esetleg nagyon fúvóka kéne bele, mert egy idő után nem kap elég benyát?
2015. ápr. 6. 11:33
5/5 A kérdező kommentje:
*Nagyobb*
2015. ápr. 6. 11:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!