Miért áll le menet közben az autóm?
Figyelt kérdés
Van egy Fiat seicento sport abarth autóm, és folyton le áll amikor fékezek és vissza váltanék? 21/N2015. ápr. 7. 20:51
1/14 anonim válasza:
mikor eléri az alapjáratot akkor áll le a motor?
Amúgy ez mindenképpen szerelő lesz...
Mindig leáll vagy csak néha?
2/14 A kérdező kommentje:
Hát elején nem de utána eleg gyakran 10/7x
2015. ápr. 7. 21:11
3/14 A kérdező kommentje:
Én ugy vettem észre h a fordulat szám nagyon gyorsan esik le amikor váltok le vagy fel
2015. ápr. 7. 21:12
4/14 anonim válasza:
Mindenképpen vidd szerelőhőz,ez így balesetveszélyes is.De azt ugye tudod,hogy ha leáll a motor és még gurul az autó visszateszed sebességbe akkor újra járni fog a motor...beindul.Tehát nem kell megállnod mindig kulccsal indítgatni...
5/14 anonim válasza:
A fordulatszám (mérő) mindig ugrik amikor váltasz , hiszen szétkapcsolod a tenelykapcsoló főtengelytől jövő tengelyét a váltóhoz tovább menő kimenő tengellyel. Ergo nincs kapcsolat a motor és a kerekek között. Nem lehet,hogy már bocsi.. de csak bénén vezetsz? Olyan 800 min^-1 alatt a legtöbb autó lefullad. Nézd meg mikor beindítot a kocsit,mennyit mutat a fordulatszámmmérő,és ha kell menet közben is figyeld,hogy fékezésnél (ha nem nyomsz kuplungod) ne kerülj ez alá,mert akkor le fog fulladni.
6/14 A kérdező kommentje:
Tudom de azert az se tesz jot az autonak, de szerinted mi lehet a baja mire utalhat ez a hiba ? Tisztitas v vami szuro csere, v gyertya, porlaszto v nem kapp eleg uzem anyagot ?
2015. ápr. 7. 21:23
7/14 anonim válasza:
utolsó...szerintem ha már eljutott odáig hogy meg van a jogosítványa akkor ezt talán zárjuk ki... :D
8/14 A kérdező kommentje:
Semmi gond lehet h bena vagyok nm reg van jogsim ( volt mar egy parszol h igy lealt de a mai nap nagyon sokszor jott elo a hiba :(
2015. ápr. 7. 21:25
9/14 anonim válasza:
én mikor ilyesmivel találkoztam akkor ott vezérműtengelyt cseréltek(ez kicsit drágább volt).Amúgy lehet hogy csak valami tisztítás lesz itt...
10/14 anonim válasza:
Ha tényleg ki van zárva,hogy te fullasztgatod le állandóan az autót,mert nem rég óta van jogsid,és mert nem ismered még eléggé az autódat,akkor a legvalószínűbb okok a következők : szelephézagot kell állítani , üzemanyagszűrőt cserélni , levegő szűrőt cserélni esetleg egy olajcsere és egy rendszertisztítózás,mert az isten tudja,hogy néz ki a motortér. Ezek a legvalószínűbbek,azt,hogy msot vezérműtengelyt kell cserélni az nem túl valószínű, hiszen vezérműtengelyeket nem 100 meg 200ezer km-ekre terveznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!