Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért áll le menet közben az...

Miért áll le menet közben az autóm?

Figyelt kérdés
Van egy Fiat seicento sport abarth autóm, és folyton le áll amikor fékezek és vissza váltanék? 21/N

2015. ápr. 7. 20:51
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

mikor eléri az alapjáratot akkor áll le a motor?

Amúgy ez mindenképpen szerelő lesz...

Mindig leáll vagy csak néha?

2015. ápr. 7. 21:08
 2/14 A kérdező kommentje:
Hát elején nem de utána eleg gyakran 10/7x
2015. ápr. 7. 21:11
 3/14 A kérdező kommentje:
Én ugy vettem észre h a fordulat szám nagyon gyorsan esik le amikor váltok le vagy fel
2015. ápr. 7. 21:12
 4/14 anonim ***** válasza:
Mindenképpen vidd szerelőhőz,ez így balesetveszélyes is.De azt ugye tudod,hogy ha leáll a motor és még gurul az autó visszateszed sebességbe akkor újra járni fog a motor...beindul.Tehát nem kell megállnod mindig kulccsal indítgatni...
2015. ápr. 7. 21:19
 5/14 anonim ***** válasza:
A fordulatszám (mérő) mindig ugrik amikor váltasz , hiszen szétkapcsolod a tenelykapcsoló főtengelytől jövő tengelyét a váltóhoz tovább menő kimenő tengellyel. Ergo nincs kapcsolat a motor és a kerekek között. Nem lehet,hogy már bocsi.. de csak bénén vezetsz? Olyan 800 min^-1 alatt a legtöbb autó lefullad. Nézd meg mikor beindítot a kocsit,mennyit mutat a fordulatszámmmérő,és ha kell menet közben is figyeld,hogy fékezésnél (ha nem nyomsz kuplungod) ne kerülj ez alá,mert akkor le fog fulladni.
2015. ápr. 7. 21:22
 6/14 A kérdező kommentje:
Tudom de azert az se tesz jot az autonak, de szerinted mi lehet a baja mire utalhat ez a hiba ? Tisztitas v vami szuro csere, v gyertya, porlaszto v nem kapp eleg uzem anyagot ?
2015. ápr. 7. 21:23
 7/14 anonim ***** válasza:
utolsó...szerintem ha már eljutott odáig hogy meg van a jogosítványa akkor ezt talán zárjuk ki... :D
2015. ápr. 7. 21:24
 8/14 A kérdező kommentje:
Semmi gond lehet h bena vagyok nm reg van jogsim ( volt mar egy parszol h igy lealt de a mai nap nagyon sokszor jott elo a hiba :(
2015. ápr. 7. 21:25
 9/14 anonim ***** válasza:
én mikor ilyesmivel találkoztam akkor ott vezérműtengelyt cseréltek(ez kicsit drágább volt).Amúgy lehet hogy csak valami tisztítás lesz itt...
2015. ápr. 7. 21:26
 10/14 anonim ***** válasza:
Ha tényleg ki van zárva,hogy te fullasztgatod le állandóan az autót,mert nem rég óta van jogsid,és mert nem ismered még eléggé az autódat,akkor a legvalószínűbb okok a következők : szelephézagot kell állítani , üzemanyagszűrőt cserélni , levegő szűrőt cserélni esetleg egy olajcsere és egy rendszertisztítózás,mert az isten tudja,hogy néz ki a motortér. Ezek a legvalószínűbbek,azt,hogy msot vezérműtengelyt kell cserélni az nem túl valószínű, hiszen vezérműtengelyeket nem 100 meg 200ezer km-ekre terveznek.
2015. ápr. 7. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!