Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért áll le menet közben az...

Miért áll le menet közben az autóm?

Figyelt kérdés
Van egy Fiat seicento sport abarth autóm, és folyton le áll amikor fékezek és vissza váltanék? 21/N

2015. ápr. 7. 20:51
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
10 valaszolo es ezek draga dolog lenne ? ( NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM A VÁLASZOTOKAT ) :)
2015. ápr. 7. 21:38
 12/14 anonim ***** válasza:
én sem azt írtam hogy vezérműtengely a probléma,sőt 98% hogy nem az,inkább valami alapjárati szelep tisztítás,esetleg csere.
2015. ápr. 7. 21:49
 13/14 anonim ***** válasza:

[link]

Itt be tudod írni az autód pontos tipusát és kiad többféle márkájú alkatrészt is. Amúgy ezek nem annyira drága alkatrészek,tekintve,hogy ezeket elég sűrűn kell cserélni. Szerintem egy 15-20 ból kihozható az egész. És a legtöbb minimális műszaki érzékkel rendelkező ember , ezeket ki tudja cserélni,szóval még szervízbe se kell vinni,ha találsz az ismettségi körödben olyat aki elvállalja,mert nem olyan bonyolult dolgok.

2015. ápr. 7. 22:16
 14/14 anonim ***** válasza:
34%
Mert nem ötödikben kellene motorfékezni 20-nál...
2015. ápr. 8. 23:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!