Suzuki Swift 1. 0 vagy 1.3?
Nem sokat fogyasztanak, de télen beverik ezek is a 8-9-et nyugodj meg :)
Emellé fapadosak.
nekem sok, és sokféle szuzukim volt, és van is..
mint kezdőnek a legideálisabb az ezres, háromhengeres...azon mindent meg lehet tanulni, viszonylag jól lehet bele pakolni is..a fogyasztását egy autónak sem szabad nézni, mert az annyi, ahogy vezetsz..
az automata ezresem télen kilencet evett..igaz utánfutóval is hajtottam, akkor 11.
később válthatsz valami kényelmesebbre.
ha élményautózni akarsz később, akkor automatát keress.
vehetsz 1.3 szedant is..az szebb..(talán)
Ha a te nevedre lesz a biztosítás, akkor 1.0! Egyébként mindenképp 1.3 (a 16v se rossz).
nekem télen az 1.0 7-7.5 l közt evett.
az 1.3 as nem eszik többet mint az 1.0 es
viszont lágyabb a motorhang(mivel 4 hengeres az 1.0 es meg 3 hengeres)
és azért az plusz erő is jól jöhet, főleg ha országuton is akarsz autózni.
az 1.3 as városban 7 literrel elmegy ha takarékosan vezetsz:)
Nekem volt ezresem, apám is azt vett. Amíg síkon, egyedül mászkálsz vele, elmegy, de tényleg harmatgyenge, négy fővel egy 7-8%-os emelkedőn kapcsolgathatsz vissza kettesig, hogy feljusson. Vontatni max. egy görkorcsolyást.
Ha városban mászkálsz csak, esetleg némi városközi 90-es gurulgatás, fogyasztásra jobban kijöhetsz, mint egy 1.3 esetén ,de ahogy felszabadulsz egy autópályára, az ezres csak eszik, de nem megy.
Én az 1.3-at ajánlanám. Hacsak nem tudsz elkapni egy 1.6 sedant, az az igazi.
Automata váltó felejtős, a légkondi jól jön, de az még az 1.6-ost is megtorpantja.
#9:
Inkább 16V az. A V16, az a Bugatti. :D
A VVT motor lenne 1.3-ban az igazi, de az már csak Ignisekbe került, régi Swiftbe még nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!