Suzuki swift, vagy VW golf 3?
Sosem volt Golf 3-am,Swiftem van 98-as.
Éppen ezért nem anyázom a Golfokat.Talán kicsit biztonságosabb,de számomra ennyi.
Swift: Megbízható, olcsó hozzá minden, jól megy már a 68 lóerős 1.3-as is, keveset fogyaszt, kicsi a csomagtartó, gyengék a fékek, rossz úton pattog, törik mint a ropi, a garázsban tartottak nem rohadnak, rengeteg van belőle, ezért van miből válogatni, 300-ért már jókat lehet venni.
Golf: Viszonylag megbízható, de több vele a baj mint a swiftel, olcsó hozzá minden, az alap 1.4 rettenetesen gyenge, szerintem 1.8 vagy 1.9 tdi az ajánlott motor hozzá, többet fogyaszt 1-2 literrel, mint a swift (kivéve dízel), picit nagyobb csomagtartó, biztonságosabb, elég sokban van abs és légzsák, már fiatalon is rohadtak, mostmár méginkább, nagyon felkapott autó, ezért sokkal drágább egy jó állapotú, mint a swiftből, egész kényelmes ülései vannak.
Bocs, hogy ömlesztve írtam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!