Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ti is voltatok már úgy, hogy...

Ti is voltatok már úgy, hogy csupán azért előztetek meg egy autót, mert ocsmányul nézett ki, és ne kelljen hosszú kilométereken át bámulni?

Figyelt kérdés

Nem vagyok egy Alonso,ezt leszögezem.

Csak akkor előzök,ha 70 helyett mondjuk 40-el cammog a néni,vagy /mint fentebb írtam/ egy autónak csúfolt valami halad előttem,amin ráadásul át sem látok,mert szinte magasabb a hosszánál..

Most tudatosult bennem ez,mint 3.lehetséges előzési ok.

2015. ápr. 7. 18:02
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha nem látok előre, attól agyf&szt kapok. Vagy mikor a cigányok viszik a vasat, a melósok a szerszámokat. Mindig attól fosok mikor esik le valami..

Egyébként én is elcammogok, de ettől nagy viszket a jobb lábam.

2015. ápr. 7. 18:05
 2/5 A kérdező kommentje:
Na igen..az erdélyiekkel telezsúfolt munkás Astra,tetőn a betonkeverővel..az még a botrány.
2015. ápr. 7. 18:12
 3/5 anonim ***** válasza:
Főleg ha beáll mögéd éjjel a ki tudja mitől olyan rohadt magas fényszóróval :)
2015. ápr. 7. 18:45
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem.
2015. ápr. 7. 20:09
 5/5 Koplárovics Béci ***** válasza:
Ha büdöset ereget, akkor jobban igyekszem megelőzni, mint más autót. Esetleg még ha Suzuki. Azt nem szeretem magam előtt.
2015. ápr. 7. 23:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!