KTM Duke 125-ös (2014-es évjáratú) majdnem 20 lóerős motorommal szeretnék neki vágni egy igencsak hosszú útnak. (London-Budapest, és vissza) Javaslatok, tippek, tanácsok?
Ne indulj el.
A szűk keresztmetszet te leszel, nem a motor. A 19 óra is inkább csak tájékoztató. Határátkeléssel komppal, várakozással, pihenésekkel együtt simán 24 órát jöttünk Londonból egy kényelmes Audival, de a végére minden bajunk volt már. Végig pályán 140-160-al is ennyi időre volt szükség.
Motorral eddig kb. 600 km-t mentem egy nap de 400 után azt is a pokolba kívántam. Nagyon fárasztó és kimerítő volt. Ez az idő meg végképp nem motorozni való még.
Szerintem ezzel a tervvel ne indulj neki. 125 ös motor kicsi, én ha nem autópályán mész akkor alig fogsz haladni. A 19 óra abszolút kizárt hidd el. Kocsival 2 nap alatt szoktunk jönni és úgy is fárasztó nagyon.
Motort egy túra BMW-t nyúzok és azzal is elég letolni 12 órát.
Viszont ha az idő sem számít akkor jó buli lehet. Sűrűn megállni, kis településeket bejárni, több nap alatt letolni az egészet biztos nagyon jo lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!