Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autót vegyek kB 1...

Milyen autót vegyek kB 1 millióért?

Figyelt kérdés

nyáron szeretnék egy autót venni addigra körülbelül egymillió forintot tudok összeszedni nagyon szeretnék egy a6 os audi 2.7t 2001 től 2004 ig gyártott kasznival vagy egy volvo V40 v60 v80 ban is gondolkoztam. Az audit nagyon szeretem tesómnak is van és megszerettem.

Szeretnék középfelsőkategóriás autót venni érdemes ennyi pénzért vagy gyűjtsek még hozzá?

Főként városban lenne használva de azért jó ha 5ember kényelmesen elfér mert szoktam kirándulni.

2015. ápr. 6. 17:34
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
67%
Ez a baj a legtöbb magyar emberrel.. azt hiszitek 1 millióért csak astra, focus meg suzuki van, talán skoda.. A magyar ember ennyi autómárkát ismert. Érdekes én már fogtam ki tökéletes állapotú 316 e46-ot 2-es motorral, igaz Németországból, de ott is mellé lehet fogni. Nem azt mondom, hogy minden prémium autó tökéletes 1 millióért, de ki lehet fogni, ha nem vagy teljesen hülye.
2015. ápr. 7. 16:19
 12/15 A kérdező kommentje:
Ezt én is pontosan így látom.. Egy olcsó Opel is lehet rejtett hibás rohadt stb.. Sőt nagyobb az esélye de egy felsőbb kategóriás autót jobban össze raknak az audit korrózió védelemmel is ellátták, jobb minőség stb lassaban rohad romlik... Persze itt is vannak szarok de nem mind
2015. ápr. 7. 22:15
 13/15 anonim ***** válasza:
Evvel én is teljesen egyetértek.
2015. ápr. 7. 22:34
 14/15 A kérdező kommentje:
Most komolyra fordítva a szót akik ezen a véleményen vannak mit ajánlanak? Legjobb lenne ha olyan mondaná akinek személyes tapasztalata van hasonló autókkal :)
2015. ápr. 7. 23:28
 15/15 anonim ***** válasza:
A S40-es Volvóból már ennyi pénzért patika állapotú van. Én azt vennék, vagy Toyota Avensis-t.
2015. ápr. 9. 07:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!