2,5 millióért milyen Audi t vagy Bmw t vegyek?
Jó lenne ha következő kritériumoknak megfelelne.
lehet benzines vagy dízeles a hengerűrtartalma 2000-2500köbcentiméter legyen legyen minimum 150lóerő a teljesítménye, ne legyen öregebb 2004 es évjáratnál. Nem csajozási célal veszem de az előző kocsim egy 1996 audi a6 volt ami 2,5 tdi volt de nagy motor ellenére kevés volt a fogyasztása. És soha nem robbantam le vele sehol költenem se kellet rá az általános dolgok mellet. Ezért vagyok nagyban audi rajongó és tudom hogy a kérdésem ben Bmw is szerepel azt azért írtam hogy na nincs ezeknek a szempontoknak megfelelő audi akkor Bmw ben keresgélnék. Nagyon szépen köszönöm a segítséget!
Szerintem gondolja meg a MERCEDEST, vagy a JAGUART is, mert ha már presztízs kell, akkor ezek AZOK...
Ha az Audi bevált, akkor kb. ugyanolyat vennék, csak újabb évjáratban, jobb állapotban.
Na látom ejárt erre valami lepontozgatós troll, grat neki, ez elgyen a legnagyobb öröme az életben. :)
Amúgy nem azt mondtam, hogy konkrétan 2011-est keress Te is, hanem, csak példának mondtam, pár évvel idősebbek már vvannak az árkategóriában.
Nem valószínű, hogy egy ember műve az egész... Van egy elterjedt mentalitás errefelé, miszerint szinte SENKI nem ajánlj se BMW-t se Audit, főleg nem 2.5 m-ért, mert "úgyis csóró vagy", "ha csak ennyiért tudsz autót venni, nem tudod fenntartani", "drága a fenntartás" stb stb... Nyilván van benne ráció, de szerintem inkább csak az irigység szól belőlük (vagy csak az itt elterjedt közfelfogásnak való megfelelés?).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!