Ceges auto. Audi A3 vagy Mazda Cx-5?
Ezek kozul van lehetosegem valasztani. A Mazda alapkivitel, kb semmi nincs benne. az Audi full extrás S-Line csomagos 17-es alufelnikkel. Amugy 25 eves ferfi vagyok. Az A3 szerintem fiatalos, viszont a Cx-5 nagyobb, presztizsben jobb.
Szerintetek?
Gratula micsoda probléma!
De valószínűleg ez csak egy újabb kamu kérdés ahol a német és japán márka fanokat akarja valaki összeugrasztani.
Amúgy én még olyan céget nem láttam ahol csak így lehet válogatni az autók közül.Általában csak adnak egy slusszkulcsot és az a tied,de nem fognak napokat várni arra, hogy ugyan már döntse el valaki, hogy audival vagy mazdával akar e menni az ember.
Amúgy meg ,ha sokat megy az ember presztízs,felszereltség ide vagy oda ,de személy szerint én a kényelmesebb,lágyabb futóműjű autót választanám.
Vagyis ki kell próbálni mind a kettőt és amelyiket kényelmesebbnek érzi az ember azt kell választani.Ha munka célra kell autó nem azt kell nézni melyik a csilivilib menőbb,meg jobb hírnevű.Hanem azt, ha egész nap autóban ül az ember akkor ne keljen nyomorogni és a sportos,feszes futómű meg a nagy felnik ne rázzák szét az embert a jó magyar utakon.Ugyanis ha egész nap autóban ül az ember eléggé zavaró és kellemetlen ha pattog az autó az ember feneke alatt a nagy csilivili felnik miatt!
Szóval a kényelmes autót érdemes választani márkától függetlenül!
"Amúgy én még olyan céget nem láttam ahol csak így lehet válogatni az autók közül"
Lakótársam apja 2 hete választott magának kocsit, és ez nem csak annál a cégnél volt hanem kb mind1iknél. A kulcsos autó amit mki használ az mind1 milyen, de a komolyabb beosztásban lévők választhatnak vagy egy adott listáról, vagy ár alapján.
"A Mazda alapkivitel, kb semmi nincs benne. az Audi full extrás S-Line csomagos 17-es alufelnikkel."
Ez most komoly kérdés? Egy S-line-os fullos kis A3-mas maga az álom, pláne egy fapados, ormótlan Cx-5-tel szemben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!