1/6 anonim válasza:
vagy magyarban, vagy németben. Utóbbival olcsóbban kijönnél.
2/6 anonim válasza:
Nem ez volt a totalcar adásába?: [link]
3/6 anonim válasza:
343 Lóerő egy szívó sor6-tól... Jézus, itt van erő.
Mellesleg sokkal többnek tűnt mikor haver M3-asát kipróbáltam. Szemed folyik ki olyan gyorsulás van :D
Tetszett nagyon.
Itt látszik hogy a BMW a legjobb ;)
4/6 anonim válasza:
németbe.. kérdés hogya fenntartásra kalkuláltál-e már?
Egy 330i-hez képest 2x-es alkatrészárakkal számolhatsz, és rengeteg minden tök más a karosszérián is, hiába néz ki ugyanúgy. Ha törik, sérül, az pl. nem egyszerű mutatvány... benzinből 98-as, olaj szintén nem tescos univerzális... gumik külön megérnek egy misét, és hát a 343 lóerőnek van még némi anyagi vonzata a kötelezőnél, teljesítményadónál...
Nekem nagy álmom ez az autó egyébként, ha oda kerülök veszek egyet, én csak azért szóltam hogy hátha ezekere nem gondoltál...
5/6 anonim válasza:
Nem lehet jellemzően megmodnani, hogy hol. Ahol találsz megfelelőt. Árban kb. ugyanolyanok és állapotra is (aki ezeket meg bírta venni, képes volt kiadni a sok milliós felárat egy rendes M3-ért, az fenn is tudta tartani) Példáuk az a sárga se rossz, amit valaki itt belinkelt.
6/6 anonim válasza:
Szép az a sárga (bár tény, hogy élőben kellene megnézni), de amúgy nem az volt a totalcar adásában, az ugyanis kézi váltós volt, ez meg SMG
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!