Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kawasaki ZZR 400 motorom...

Kawasaki ZZR 400 motorom miért fogyaszt sokat?

Figyelt kérdés
1997es èvjàrat. Kecskemètről Budapestre mentem vele 110Km/h-val. Indulaskor megtankoltam 4.000Ft-al teli tankkal. Pestre èrve gyakorlatilag elfogyott a benya. A tank 16 liter. Mi lehet a hatalmas zabàlàs oka? Egy karbi takarìtàs megoldana a dolgot?

#Kawasaki ZZ-R400 #kawasaki nagy fogyasztàs
2015. ápr. 6. 13:34
 1/6 anonim ***** válasza:
vagy én nem értem..vagy te fogalmazol rosszul , 4ezerért megtankoldtad és tele lett a tank? De 16 literes a tank hm érdekes..tehát most hogy is van?
2015. ápr. 6. 14:26
 2/6 A kérdező kommentje:
Ne okoskodj, volt benne vminnyi, nem ez a lènyeg. Elveszel a rèszletekben baràtom. Vagy vàlaszolj a kèrdèsre h 90 km alatt miert fogyott el 16 liter benya, vagy menj haza azt hozzàl a sarki közèrtből èdesanyadnak 2 liter tejet azt akkòr jolesz
2015. ápr. 6. 15:10
 3/6 anonim ***** válasza:
Hüje kérdésre hüje választ kaptál, persze hogy a karbiknál van a gond, hacsak nem lyukas a tank. Gyertyákat szedd ki első lépésben és nézd meg milyen a színük. Ha kormosak, feketék, nem egyformák, akkor nincs mese szét kell kapni a karbikat és felülvizsgálni minden alkatrészüket, ami rossz azt kicserélni.
2015. ápr. 6. 15:39
 4/6 A kérdező kommentje:
Koszi a kielegito valaszt. Sztem is itt lehet a gond. A gèpet most vettem, aki eladta emlitette, b egy karbitisztìtàs ràfèr. Esetleg attol lehet mèg nagy a foguasztàs, h sportkipu dob van rajd? Szèp nagy hanjga van :-D
2015. ápr. 6. 18:28
 5/6 anonim ***** válasza:

A sportkiputól nem kéne ennyit fogyasztania semmiképp, ez már orbitálisan nagy mennyiségű benzin, olyannyira sok hogy ez már a motor működésén is kell hogy jelentkezzen.

"karbi takarítás" hát persze, ez egy jó duma amit az eladók szoktak nyomni amikor már akkora a gond hogy inkább eladja a motort minthogy megcsináltassa. Na mindegy, valószínűleg drága lesz, de csináltasd meg és utána becsüld meg és használd, ilyen motort ma már nem lehet újonnan venni. Kis köbcenti, 4 henger, egy kicsit irigy is vagyok rád egy egyhengeres 650-es nyergéből.

2015. ápr. 6. 18:38
 6/6 A kérdező kommentje:
Hùha, ezexerint nagy a baj. :-/ Koszi, de èn meg arra vagyok irigy amire nem kellene költeni 6szàmjegyű összeget vàsàr utàn. Ezt ùgy hìvjàk h motorszalon, 1.5 milla mocivetel ès nem lesz gond.. :-/ Ereztem h megszìvom vmivel
2015. ápr. 6. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!