Miért fogyaszt gyári Simson S51 5 litert 100km-en?
Figyelt kérdés
Zsír új henger és dugattyú van benne új gyűrűkkel, a gyertya barna tehát szerintem a gyújtás is jó, az alapjáratot szépen tartja alacsony fordulaton, tehát szerintem a karburátor is jól van beállítva. A fékek nem fognak be, a blokkja hibátlan, gumik nem laposak, a benzin nem folyik belőle, kipufogó tiszta. Ami még feltűnt, nem tudom mennyire normális, hogy a légszűröházat a karburátorral összekötő gumi szétszedéskor mindig csupa benzin, ez normális? Ha igen akkor mi a baja????2015. márc. 24. 16:20
1/5 anonim válasza:
Igen normális. Kivéve ha folyik ott a benzin. Amúgy ha 5 liternél többet nem eszik, akkor nincs gond. +-1-2 liter abból is adódhat hogy hogyan közlekedsz, van e szembe szél vagy sincs, esetleg 50 vagy 80 kiló vagy. Keverék is befolyásolhatja, bár az minimálisan. A benzin minősége is, az viszont eléggé számottevően. Akár fél liter is lehet a különbség.
2/5 anonim válasza:
R*hadt sok az 5 liter a Simsonnak, nem is tudom milyen módszerrel lehet vele ennyit megetetni az épelméjű közlekedés keretein belül. Nem ehet ennyit ha minden jól lett összerakva.
A légszűrőgumi belül olajos szokott lenni, mert főleg alacsony fordulaton a motor visszafelé is köpködi a benzint a karbin keresztül.
Nem lehet hogy túl sokat "tötyörögsz" vele?
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Azt még hozzá kell tennem hogy kb. 90%-ban városban használom(de szerintem az 5 liter akkor is nagyon sok) mivel bejáratós a motor, ezért eggyáltalán nem tépem neki, hamar váltok kb 10-15-nél kettes, 30nál hármas. De különben mindenhol 45-50 körül megyek vele.
2015. márc. 25. 16:22
4/5 A kérdező kommentje:
Mondjuk az még egy érdekes kérdés hogy el lehet e állítani úgy a karburátort, hogy látszólag jól működik de közben meg ilyen sokat eszik, és ha igen min kell változtatni.
2015. márc. 25. 16:22
5/5 anonim válasza:
Az enyem is bejáratos,de 2.5 nél nem eszik tobbet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!