Miért fogyaszt sokat 2002 Fiat Puntom?
1.2 8v 2002 Fiat Punto van. 2ezer km-re lett benne cserélve vezérműszíj olaj levegőszűrű stb. és szerintem sokat fogyaszt 1L benzinnel 16.2km tesz meg ez azt jelenti h 7.6 fogyaszt 100k alatt és ne nyomom neki a gáz felesleges gázfröccsöket se adok semmi és akkor is ennyi a fogyasztás:(
lehet hogy számítógép valami hibát észlel és azért dúsabb keveréket adagol?
7,6 liter egy időszámításunk előtti punto-tól?
Teljesen reális,nemtudom min csodálkozol.
Esetleg van ismerősöd,aki 5-6 literrel elmegy? AZ hazudik.
De most komolyan,-ha fogyasztana 6 litert-lenyugodnál,hogy spóroltál
350 ft-ot 100 km-en??
Első te igazi gyökér vagy, ne is írogass többet ide, köszi.
Én tegnap tankoltam az autómba (1.2 16V), 44,26 litert 802km-re, az 5,52L/100km. Ezzel a kocsival 5-6 literből simán el lehet járni.
Kérdező a számítás tényleg hibás, ahogy írták előttem. Kérdés, hogy mikor volt nullázva a fedélzeti. Én mindig csutkára teletankolom, nullázom és így amit mér az kb. pontos adat. Egy pár decivel szokott kevesebbet mutatni.
Egyébként hol használod főleg? Városban ez nem egy rossz fogyasztás. Nekem is 19-20km/L-t ír általában. A vízhőfok mutató középen áll?
Ne idegeskedjetek,ezek a kis fostalicskák akkoris beszopják a 8-ast városban,ha befonjátok a hajatokat.
Így vannak tervezve ugyanis. xD
B&szki te mi a toszt számolsz? Minek idekeverni a tank méretét?
16.2/L Tehát 100/16.2=6,17 Meg te 47 litert az egész tankod kiautózod mindig és utána meg tolod a kocsi vagy mi?
Egyébként 761,4/47=16.2
Atomfizikusnak ne menj. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!