Mi a véleményetek az Audi rendőrautóról?
Szerintem a gyorsabb rendőrautóktól nem fognak több gonosztevőt elkapni, hiszen ez az ország eddig sem az autós üldözéseiről volt híres.
Nekem szintén tetszenek, remélem a rend tisztes őrei valami továbbképzésen is részt vesznek, mert ezeket már vezetni is tudni kell vagyis kellene.
Másik, hogy már így is nagyon sokat tapasztalom, hogy vagánykodnak, helyi sheriff-nek hiszik magukat, és attól félek, hogy ezek az autók csak rásegítenek majd erre az "életérzésre". De ne nekem legyen igazam!
Gyönyörű autók, mint általában az összes Audi.
Lehet hülyének fogtok gondolni, de én úgy gondolom, hogy az lenne a normális, hogy a bűnüldöző szerveknek dukálna, hogy tekintélyt parancsoló normális autókkal közlekedjenek. (Na meg normális fizetés is, de ez nem ide vág)
Bár csak a filmekből indulok ki, mert sosem jártam ott.
Viszont Amerikában a rendőrség és az FBI elég komoly járgányokkal jár, feltételezem, hogy nem túlozzák el annyira ezt a dolgot a mozivásznon, azaz van némi realitás alapja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!