Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Megéri valamelyen Audin...

Bad Answer kérdése:

Megéri valamelyen Audin gondolkozni?

Figyelt kérdés

500 000 Ft környéke...

Van olyan típus, ami megbízhatóbb?

2015. ápr. 5. 15:28
 1/10 anonim ***** válasza:
Hát ennyiért benzines Audi 100-at éri meg venni, talán abból találsz ennyiért viszonylag jó Audit. Megbizhatóak, de azért öreg autó már, és zabálnak rendesen.
2015. ápr. 5. 15:29
 2/10 anonim ***** válasza:
10%
Miért akar mindenki pár száz ezerért régi prémium autót venni? :D Ja audi 80, 100-at ennyiért tuti kapsz sőt kapnál a3-at is de szerintem felesleges lenne. Én ennyiért max 4-es golfban gondolkoznék, de ha te neked audi kell akkor egy lelakott szar a3-at ajánlanék külföldről pl német ott szarért, hugyért utánad dobják a 10-en éves ilyen gépeket. :D De ne lepődj meg ha a 15 éves csak 150 ezer km-t mutat ne aggódj van abban a duplája is. :D
2015. ápr. 5. 15:45
 3/10 anonim ***** válasza:

2. válaszoló téved, ennyiért Golf 4-est nem kapsz. Az A3-ast is felejtsd el.

Én is azt mondom, az 80-as és a 100-as jöhet max szóba. Ennyiért azokból kapsz olyat, ami még pár évig teljes értékű autó lesz.

2015. ápr. 5. 16:35
 4/10 anonim ***** válasza:

500 körül a dízel 100-asokat hanyagolnám. A benzinesekből pedig érdemes a K-Jetronicos változatokat kerülni.

A 100-as (C4) Audinak elég időtálló formája van, még nem agyonbonyolított technika és kimondottan kényelmes. Én csak ajánlani merem ( persze a hulladékok itt is kerülendők).

2015. ápr. 5. 17:16
 5/10 anonim ***** válasza:
Szerencse hogy a K-jetronic már az Audikból is nagyon régen kihalt, szerintem nincs is már olyan ami még az úton lenne naponta.
2015. ápr. 5. 17:21
 6/10 anonim ***** válasza:
44%

Ennyiért van Astra, Punto meg Polo.

500-ból Audit épeszű ember nem vesz.

2015. ápr. 5. 17:22
 7/10 anonim ***** válasza:

Hidd el kicsit leharcoltabb 4-es golfokat is lehet kapni fél milláért nem véletlen írtam, nem tudom miért okoskodsz bele te idióta. F astrákból már kifejezetten jókat, de ha audit akar akkor had vegyen.

A legtöbbre rájön a reg adó, de magyart is lehet találni ennyiért.

[link]

2015. ápr. 5. 18:35
 8/10 anonim ***** válasza:
Sőt G astra is simán szóba jöhet, inkább mint egy nagyobb audi.
2015. ápr. 5. 18:37
 9/10 anonim ***** válasza:
Gondolkozni megéri. De megvenni csak az újat. Ennyi pénzed van, akkor meg főleg ne vegyél.
2015. ápr. 6. 07:37
 10/10 anonim ***** válasza:

"Szerencse hogy a K-jetronic már az Audikból is nagyon régen kihalt, szerintem nincs is már olyan ami még az úton lenne naponta."

Ó, dehogy nincs. Haveromé is ilyen, napi használatban van. Eddig kb 750k km-t gurult az autó :D

2015. ápr. 6. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!