Hát ennyiért benzines Audi 100-at éri meg venni, talán abból találsz ennyiért viszonylag jó Audit. Megbizhatóak, de azért öreg autó már, és zabálnak rendesen.
2015. ápr. 5. 15:29
2/10 anonim válasza:
Miért akar mindenki pár száz ezerért régi prémium autót venni? :D Ja audi 80, 100-at ennyiért tuti kapsz sőt kapnál a3-at is de szerintem felesleges lenne. Én ennyiért max 4-es golfban gondolkoznék, de ha te neked audi kell akkor egy lelakott szar a3-at ajánlanék külföldről pl német ott szarért, hugyért utánad dobják a 10-en éves ilyen gépeket. :D De ne lepődj meg ha a 15 éves csak 150 ezer km-t mutat ne aggódj van abban a duplája is. :D
2015. ápr. 5. 15:45
3/10 anonim válasza:
2. válaszoló téved, ennyiért Golf 4-est nem kapsz. Az A3-ast is felejtsd el.
Én is azt mondom, az 80-as és a 100-as jöhet max szóba. Ennyiért azokból kapsz olyat, ami még pár évig teljes értékű autó lesz.
2015. ápr. 5. 16:35
4/10 anonim válasza:
500 körül a dízel 100-asokat hanyagolnám. A benzinesekből pedig érdemes a K-Jetronicos változatokat kerülni.
A 100-as (C4) Audinak elég időtálló formája van, még nem agyonbonyolított technika és kimondottan kényelmes. Én csak ajánlani merem ( persze a hulladékok itt is kerülendők).
2015. ápr. 5. 17:16
5/10 anonim válasza:
Szerencse hogy a K-jetronic már az Audikból is nagyon régen kihalt, szerintem nincs is már olyan ami még az úton lenne naponta.
2015. ápr. 5. 17:21
6/10 anonim válasza:
Ennyiért van Astra, Punto meg Polo.
500-ból Audit épeszű ember nem vesz.
2015. ápr. 5. 17:22
7/10 anonim válasza:
Hidd el kicsit leharcoltabb 4-es golfokat is lehet kapni fél milláért nem véletlen írtam, nem tudom miért okoskodsz bele te idióta. F astrákból már kifejezetten jókat, de ha audit akar akkor had vegyen.
A legtöbbre rájön a reg adó, de magyart is lehet találni ennyiért.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!