Mitől nem tudok gondolkozni/tanulni?
Egyszerűen leülök matekezni vagy valami, és nem látok át semmit, nem haladok, ha megértettem, rá 5 percre már nem tudom, nem áll össze a fejemben semmi. Ahelyett, hogy tényleg a feladatra figyelnék, az jár a fejemben, hogy hogy figyeljek a feladatra, vagy hogy ezt tényleg meg kellene tanuljam stb. Régebb nem volt ilyen problémám. Önbizalomhiány befolyásolhatja ennyire az agyműködést?
Ilyen koncentrálási problémáim máskor is voltak, hogy például kérdezek valakitől valamit (olyant, amire a válasz tényleg érdekel), és ahelyett, hogy a válaszra figyelnék, azt nézem, hogy hámlik az orra, s nem igazán jegyzem meg, mit is mondott. Szerintetek mitől lehetnek ezek? S mit lehet tenni ellene?
Szerintem egyszerűen csak fárad vagy :D
Velem is szokott ilyen néha előfordulni, pihenj többet és egy kis testmozgás sohasem árt, az legalább felfrissít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!