Ha egy másik kontinensre mész egyetemre tanulni, el tudod felejteni, hogy milyen messze vagy és a sok tanulnivaló miatt nem lesz időd azon gondolkozni, hogy egyedül vagy, stb?
Figyelt kérdés
2010. aug. 30. 08:33
1/7 anonim válasza:
Dehogyis. Ha máskor nem, miután lefeküdt és mielőtt elaludt az ember, akkor tuti van ideje ilyeneken gondolkozni.
2/7 anonim válasza:
Az idő talán fontosabb tényező, mint a távolság. Az idő mindent legyőz szokták mondani. Biztos lesz időd a sok tanulás mellett barátokat szerezni.
3/7 anonim válasza:
Ha egyetemre mèsz, ott annyi egyetemi klub ès külön programm lesz a tanulàs mellett, hogy azt sem tudod mit vàlassz. Ezen kivül meg kell szervezned a lakòhelyedet, a hètvègi ennivalòdat, a különbözö tanszereidet -- mind-mind idegen helyen, ahol nem tudod mi hol van. Ès nem te vagy az egyetlen idegen. Sok idegen diàk lesz ès azokat is meg fogod ismerni, nem csak a hazaiakat. Kinyilik a vilàg elötted, nem csak az a kontinens.
4/7 anonim válasza:
Akartam mondani: annyi dolgod lesz, hogy nem lesz idöd honvàgyazni,
5/7 anonim válasza:
Hát vannak ilyen emberek, akik mindig csak siránkozni fognak, és megbánják..
De ha nyitott vagy, lesz sok barátod, programod.. testzeni fog az új életed, és örülni fogsz.
6/7 anonim válasza:
Én személy szerint egy percig se vágyódtam haza, amikor kint voltam külföldön. Szerintem nem lesz probléma, de ez is nagyon ember függő
7/7 anonim válasza:
En sem... Sot azota is kulfoldon elek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!