Miért nem ír itt senki a Suzuki gyárról? Ottani tapasztalatairól?
Órákat töltöttem azzal, hogy a gyárakról olvastam itt GYK-n. És bosszant, hogy mindenről megy a cseverészés, csak a Suzuki gyárról,munkáról nem. Én voltam ott, de ssívesen olvasnék, írnék még olyanokkal, akik dolgoztak vagy ott dolgoznak! Nagyon érdekelnek vélemények!
Miért audi merci a téma -.- ?
Ja... szóval régen papirból csinálták mostmár kartonból?
Ne járasd már le magad. Először is. Attól hogy kened vágod a gyárakat meg az évjáratokat még nem vagy tisztában a motor működésével. Szóval nem tudom hogy honnan jött le neked az hogy "nem értessz az autókhoz". De jobbulást!
Másrészt meg ki mondta hogy csak a régi suzuki törik? Keressek neked új suzukit is törve? :)
Harmadrészt meg igen köze van hozzá hogy sok suzuki van forgalomban. Csak hogy ha lenne jogsid (ilyen logikával tuti nincs) akkor tudnád hogy minden 2. és 3. suzukis bambázik előtted. Vagy lassan mennek vagy túl gyorsan vagy csak ok nélkül fékeznek. Elég az is ha neki koccan a seggének egy autó 50km/h-nál és az autó repül le az útról! Láttam már ilyet. De te nem láthattál mert butaságokat beszélsz. Szóval vagy nem vagy tisztában az autó karosszéiájának a felépitéséről illetve vastagságával vagy nincs jogsid! Vagy te is suzukis vagy.. Tudatlanságod mulattat hihi:)
Sokáig tart ekkora baromságokat kitalálni? :D Én is tudok Mitsubishi-ről keresni képet, de pont leszarom... Az új Swifteknek meg nagyon is jó a töréstesztjük, nem tudom melyik bolygón élsz.
"Elég az is ha neki koccan a seggének egy autó 50km/h-nál és az autó repül le az útról!" nyilván láttál :D Szerintem TE vagy az akinek csak a szája nagy, és nincs jogsija. Ha kartonnak gondolod az újakat is, akkor végképp te vagy az, aki semmit nem ért hozzá.
Váljon egészségedre a szitkozódásod, de attól még nem leszel szaki, hogy szidsz valamit! Kérdezz meg akárhány autószerelőt, de előtte mondd el nekik mit gondolsz az új Swiftekről. Pofán röhög! Ahogy én is ;) És igen nekem is ilyen autóm van, éppen ezért tudom, hogy miből van, mert "papir" autót nem vennék én se. Elitkedj a Micuval. Mellesleg milyen tipus, ha nem államtitok?
Írt már valaki választ az első kérdésre? Vagy csak a szájalás megy?
(Nincs olyan autó ami balesetet okoz. Minden esetben az alulképzet, agresszív, figyelmetlen sofőrök a felelősek.
50 KM/h-ás sebességnél történő ütközést már nem minősítünk koccanásnak, az már rendes karambol.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!