Miért nem ír itt senki a Suzuki gyárról? Ottani tapasztalatairól?
Órákat töltöttem azzal, hogy a gyárakról olvastam itt GYK-n. És bosszant, hogy mindenről megy a cseverészés, csak a Suzuki gyárról,munkáról nem. Én voltam ott, de ssívesen olvasnék, írnék még olyanokkal, akik dolgoztak vagy ott dolgoznak! Nagyon érdekelnek vélemények!
Miért audi merci a téma -.- ?
https://www.youtube.com/watch?v=PGq-8OQNyII
mondják is a videóban hogy nagyon nagy volt a titoktartás
Hogy hogy miért?!
Hogy kérdezhet ilyet egy olyan ember aki rendelkezik jogositvánnyal?!
Láttál te már suzukit összetörve? Baleset? Akármi?
Én már nagyon sokat láttam. Csak úgy repül le az útról az a 900 kilós autó...
1: legtöbb balesetet a suzukik okozzák
2: legtöbb balesetben csak a suzuki törik
3: legtöbb balesetben csak a suzuki totálkár
Kikeresek neked egy jó példát:
Ajánlom figyelmedbe a képeket... és ez csak 1 példa. Nyugodtan ird be google: "suzuki tört boon" kulcsszóval! Vagy hasonlót...
Legalább ne reklámozd tudatlanságod :D Az a swift amiről te beszélsz '89-ben jött ki először a gyártósorról, tehát akárhogy is számolom, 26 év. Az, hogy Mo-on a kétezres években is gyártották, csak azt mutatta, hogy erre volt nagy igény. Attól ez még egy '89-es kiadású, és még korábbi tervezésű autó, ami semmiben nem marad el a kortársaitól pl. Peugeot 205, stb, nézz utána. Az új Suzukikat meg hiába szidod, aki kicsit is ért az autókhoz, hülyének néz :D
Általánositani, hogy ők okozzák a legtöbb balesetet.... igen, arányaiban nagyon sok régi Swift van az utakon, mert erre telik a legtöbb embernek.
Örülj, hogy okos vagy.... ja nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!