Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Meg lehet tanulni egy Suzuki...

Meg lehet tanulni egy Suzuki Hayabusával motorozni kezdőként?

Figyelt kérdés
Érdekelne, hogy nem lenne túl nagy első motornak? Ezen csak tanulnék váltani stb, nem hosszú távra gondolom.

2015. márc. 31. 15:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Túl erős és gyors egy kezdőnek. Ez vérbeli profi motor.

Arra meg pláne túl jó és profi,hogy egy kezdő szétcsessze a váltót.

2015. márc. 31. 15:40
 2/11 anonim ***** válasza:

Az első elindulási kísérletnél akkorát repülnél, hogy öröm lenne nézni.

Azért írom feltételes módban, mert nyilvánvalóan kamu kérdés.

2015. márc. 31. 17:02
 3/11 anonim ***** válasza:
Nem lehet megtanulni, mert hamarabb összetörnéd magad.
2015. márc. 31. 18:14
 4/11 A kérdező kommentje:
És egy 600as suzuki bandit-tal?
2015. márc. 31. 18:27
 5/11 anonim ***** válasza:
bármin meg lehet tanulni ha olyan típus vagy aki tud ésszel közlekedni meg se halsz(mondjuk akkor nem nagyon akarnál busát azon kívül mert az fasza) pláne ha azpn csak váltogatni akarsz megtanulni. én speciel tudom magamrol hogy motoron nem tudok megájt parancsolni magamnak...én egy 750es banditon szoktam néha menni 90ló kb és sose éreztem még hogy kevés lenne...hacsak nem a német autopályán akarsz két emberrel ingázni semmi értelme a busának...ha van otthon azon is meg lehet tanulni csak az olyan hogy ha megilyedsz valamitől menet közbe és rácsapsz egy menekülő gázt akkor az már sok lesz..míg egy 70-80 lovas motoron normális uton még kezelhető...de ha ezért vennél busát az szeirntem marhaság
2015. márc. 31. 18:57
 6/11 A kérdező kommentje:
Nem akarok hayabusát venni, eszembe sem jutna. Egy haveromnak van és felajánlotta, hogy azon megtanít. De mondtam neki, hogy inkább valami kissebb kéne, mert tényleg túl nagy motor. Másik pedig felajánlotta, hogy a bandit-tal megtanít.. inkább ezt választom. Én kezdőmotornak egy 250es kawasaki ninját szeretnék egyébként.
2015. márc. 31. 19:09
 7/11 anonim ***** válasza:

Ha megéred.

Ha nem tudsz váltani, akkor elég, ha az első próbánál kicsit rácsapod a kuplungot, egy kicsit nagyobb gázt húzol a kelleténél, és máris szekértőt kell hívni, hogy szétválogassa a maradványaidat a motor maradványaitól.

2015. márc. 31. 19:18
 8/11 A kérdező kommentje:
A busánál vagy a banditnál?
2015. márc. 31. 19:20
 9/11 Unforgiven 13 ***** válasza:
Ha szerencséd van túléled,de h nem tanulsz+ motorozni,az tuti!!Motorkezelési alapokat simsonnal,1 hónap alatt megtanulod,ha gyakorolsz.Utána,(ésszel)jöhet a 250,meg vagy 15000km a forgalomban,rutinnal már tovább lehet lépni!!!
2015. ápr. 2. 20:22
 10/11 anonim ***** válasza:

Sorban a 6. motor amin most ülök, egy RSV 4. 15 éves motoros tapasztalat van mögöttem, de még így is tud meglepetéseket okozni ez a gép. Az a Suzuki ugyanez a kategória, még egy tapasztalt motorosnak sem a hopp rádülök kategória.

Ha motorozni akarsz kezd valami maximum 125-ös géppel, aztán pár ezer kilométer után szépen lehet feljebb menni, nem hősködve.

2015. ápr. 3. 01:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!