Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Egy Suzuki Hayabusaval lehet...

Egy Suzuki Hayabusaval lehet nagy feltunest kelteni az utcan? Mennyire neznek meg egy ilyen motort?

Figyelt kérdés
2012. máj. 27. 12:00
 1/7 anonim ***** válasza:

Naná! Ammikor lakott területen elhúz egy Hayabusha..180-al...

Bárcsak leszakadna a feje..

2012. máj. 27. 12:19
 2/7 anonim ***** válasza:

én nem figyelek fel a motorokra, szinte nem is veszem észre a motorokat.

max akkor ha elmegy mellettem 180-al, de elmehet mellettem egy szép BMW, Audi, vagy bármi, azt megnézem.

de minap voltam a hozzám közel eső városba, elég forgalmas részen, szép 'csőrös' Scania, de valami eszméletlen gyönyörű, hűtős póttal, hát többen megfordultak utána, mint bármilyen autó vagy motor után.

2012. máj. 27. 13:19
 3/7 anonim ***** válasza:

Ha te olyan motort szeretnél amivel feltűnni akarsz, akkor chopper-ban gondolkodj. Az emberek döntő többsége jobban megnéz egy szép choppert mint egy sporttúra gépet. Én nem vagyok egy chopper rajongó, de el kell ismernem, hogy mint gép sokkal esztétikusabb tud lenni megjelenésre mint más motorkerékpárok. Az már más kérdés, hogy én nem a feltűnőség miatt motorozom ( hanem azért mert szeretek kanyarogni és úgy általában motorozni ).

Ez emberenként más és más - sőt biztos van akinek más motorok jobban tetszenek - de ezért olyan változatos hobbi a motor.

2012. máj. 27. 13:43
 4/7 anonim ***** válasza:
Én se nézem meg a motorokat. Nem is veszem észre őket. De akkor sem, ha nagyon gyorsan mennek. Annyit szoktam csak mondani, hogy na még egy hülye donor. Egy szép autó tötyöghet 5-el is, akkor is megnézem. De ha feltnési viszketegségben szenvedsz, ne vegyél motort, pláne ilyen erőset, mert nem leszel hosszúéletű
2012. máj. 27. 13:48
 5/7 anonim ***** válasza:
74%
Amikor csattan, azt bizony nagyon megnézik.
2012. máj. 27. 16:25
 6/7 anonim ***** válasza:

Az a baj,hogy ha már feltűnésre megy az ember, ugye abból vannak a balesetek.

hülye ember+nagy sportmotor= †

Egy tápos MZ is tud nagy feltűnést kelteni, ha felveszel egy szép ádám kosztümöt, úgy megnéznek ember, hogy egy életre elmegy a kedved a feltűnési viszketegségtől. Na de a Te dolgod. Majd gondolok Rád, ha új májra lesz szükségem.

2012. máj. 27. 18:24
 7/7 anonim ***** válasza:
Változó.Aki szereti a túrasportokat akkor a Hayabusa az 1.,Ha nem akkor meg nem.
2015. dec. 24. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!