Egy Suzuki Hayabusaval lehet nagy feltunest kelteni az utcan? Mennyire neznek meg egy ilyen motort?
Naná! Ammikor lakott területen elhúz egy Hayabusha..180-al...
Bárcsak leszakadna a feje..
én nem figyelek fel a motorokra, szinte nem is veszem észre a motorokat.
max akkor ha elmegy mellettem 180-al, de elmehet mellettem egy szép BMW, Audi, vagy bármi, azt megnézem.
de minap voltam a hozzám közel eső városba, elég forgalmas részen, szép 'csőrös' Scania, de valami eszméletlen gyönyörű, hűtős póttal, hát többen megfordultak utána, mint bármilyen autó vagy motor után.
Ha te olyan motort szeretnél amivel feltűnni akarsz, akkor chopper-ban gondolkodj. Az emberek döntő többsége jobban megnéz egy szép choppert mint egy sporttúra gépet. Én nem vagyok egy chopper rajongó, de el kell ismernem, hogy mint gép sokkal esztétikusabb tud lenni megjelenésre mint más motorkerékpárok. Az már más kérdés, hogy én nem a feltűnőség miatt motorozom ( hanem azért mert szeretek kanyarogni és úgy általában motorozni ).
Ez emberenként más és más - sőt biztos van akinek más motorok jobban tetszenek - de ezért olyan változatos hobbi a motor.
Az a baj,hogy ha már feltűnésre megy az ember, ugye abból vannak a balesetek.
hülye ember+nagy sportmotor= †
Egy tápos MZ is tud nagy feltűnést kelteni, ha felveszel egy szép ádám kosztümöt, úgy megnéznek ember, hogy egy életre elmegy a kedved a feltűnési viszketegségtől. Na de a Te dolgod. Majd gondolok Rád, ha új májra lesz szükségem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!