Daewoo Lanos vagy Suzuki Swift?
Lanos! Nekem az van sedan már 4 éve. Csak ajánlani tudom. Semmi komoly és költséges baja nem volt még. 1.5ös motoros az enyém és kategóriáján belül jól is megy. Pl 1.4es '98as Renault Megane-hoz képest versenyautó. Nekem átlag 7 litert fogyaszt. Ha nagyon taposom max8, pályán 6,4 volt legutóbb.
Mondjuk a swift biztos kevesebbet fogyaszt ha csak az a lényeg.
Jah, az igaz, hogy jól megy a Lanos, meg Swift-hez képest egy luxusautó kb. Csak a futóműve gyengus kissé, nem valami jó úttartó. 5 százezret rászánsz, abból még jóöreg 124-es Merci is kijön, az is elpusztithatatlan, illetve muszáj megemlitenem a Mitsubishi Galant-ot:
Ugyan ez picit több, de szerintem kitűnő ajánlat. Főleg, hogy plusz 10 ezerért még szép felniket is ad rá a kináló. Esetleg még ő: [link] Olcsón kapsz egy nagyon szép és korát meghazuttoló szép autót.
4-5 kilóért klímásat? Max valami ócskát kapsz...
Keress a Felicia helyett Fabiat, az szebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!