2006-os SUZUKI SWIFT computerén hogyan tudom megnézni az átlagfogyasztást?
Figyelt kérdés
Hello. Akárhogy nyomkodom nem tudom megnézni az átlagfogyasztást. Járó motor mellet a riasztó imitátor-led melletti gombot kell ugye nyomogatni és akkor váltana. De semmi! A gomb működik mert ha folyamatosan tartom nyomva ki tudom választani a mértékegységet.2012. máj. 24. 12:48
1/9 anonim válasza:
Suzuki? Mi viszi rá az embert, hogy suzukit vegyen, sosem értettem.
2/9 anonim válasza:
Kedves első nem offolni akarlak de vezettél már 2 es swiftet? Ég és föld a régi swifthez képest.
És az visz rá valakit mert "olcsó" fiatal autó olcsó fenntartással.
Kedves kérdezőpedig ugy kellene lennie ahogy nyomkodod pillanatnyi fogyasztás és átlag fogyasztás.
3/9 anonim válasza:
Hagyjuk már ezt a Suzuki szidást! Nézd már meg ember, hogy milyen kis benzines autókat lehet venni 1 milla körül, és rájössz, hogy miért vesznek Suzukit. Messze azt éri meg legjobban. Mondom ezt úgy, hogy sose volt, nem is lesz, de maximálisan megértem, hogy miért veszik.
4/9 anonim válasza:
A suzuki szidás maga egy elvi kérdés. Egyszerűen ciki. Mint ahogy ciki a szandál-fehér zokni, burger kingben a kolbász evés, templomban káromkodás, rózsaszínű ferrari. Kb az a kategória maga az autó mint a toyota yaris. Érzéketlen, érzelemmentes jármű négy kerékkel mely elvisz A-ból B-be. Nyilván nem autób*zik veszik a suzukikat hanem melóbajárós családapák. Nem leszólni akarom, egyszerűen csak elmondtam, hogy mi a baj vele.
5/9 anonim válasza:
Nem ciki Suzukival járni, nem érted? Tudod mi a ciki? BMW-vel arcoskodni, aztán sírni, hogy nincs pénz benzinre meg szervizre. Na az a ciki!
6/9 A kérdező kommentje:
A kirobbant vitához elmondanám hogy SUZUKI SWIFT GS DSG AUT.váltós és egyben full extrásat vettünk ráadásul 3 ajtósat citromsárgát, szóval nem az olcsósága, vagy praktikussága, hanem maga a technológia miatt. Volt már BMW,AUDI,VW de csak a bosszúság van velük. Átlagfogyasztást még mindíg nem sikerül megnézni. A fikázó kommenteseknek meg annyit hogy: városban gyorsulásra lever minden német szart. Az autó egy atombomba, motor hangjától az adrenalin a tetőfokára hág.
2012. máj. 25. 21:26
7/9 anonim válasza:
Átlagfogyasztást nem computer alapján kell nézni, hanem rátankolással.
8/9 anonim válasza:
Sehogy. 2007-től tud átlagfogyasztást. Addig csak pillanatnyi fogyasztást és károsanyag kibocsájtást. Vagy választhatod az üres kijelzőt is.
9/9 A kérdező kommentje:
Értem. És ha a kijelző konzolt kicserélem akkor sem lehet? vagy esetleg beprogramozni?
2012. aug. 5. 11:06
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!