Daewoo Lanos vagy Suzuki Swift?
Úgy érzem első autónak felesleges nagyot venni, illetve miután ketten vagyunk, és lenne városi közlekedés is, nem akarok nagyobb teljesítmény után fizetni, meg minek egy 13-14 mázsás kasztni ha elég egy kisebb egy kisebb motorral. Én C Corsát vezettem 1,2-es motorral, az újabb (nem 75 hanem 80 lovas), rögtön a friss jogsival, érzetre nem igazán ment, de óra szerint nem volt rossz (konkrétan azon kaptam magam rögtön hogy 100-al megyek és az előzésben lévő dobozos autó ott maradt bal oldalt és egyátalán nem közeledik, pedig tényleg nem versenyeztem).
Szóval marad a nézelődés, tetszik a Corsa, illetve a Fabia is (az 1,2 Hiába Taposod Paraszt verzió is).
Nekem Lanosom van kb. egy éve. Azért választottam ezt a típust, mert egy megbízható, olcsón fenntartható autó kellett. 1.4 2002-es. Az alkatrész árak kedvezőek. A motor meg Opel(GM) licensz, így van minden hozzá. Állítólag a futóműhöz kicsit nehézkesebb alkatrészt szerezni. A fogyasztás meg egy kicsit sok: csak városban 10L/100km. Pörgetni kell. Ez van.
1998-ban dobták piacra és az akkori kiadású, hasonló osztályú gépek között biztonság szempontjából nem kell szégyenkeznie. 2.5 csillag, pont mint az akkori Honda Civic. ( Akkoriban szigorították az EuroNCAP értékeit. egy-pár típust le is húztak. )
Ha nem a szomszédnak akarsz villogni, nem csajozós ill. versenyautó kell, szerintem nem rossz választás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!