12 millió ft-ból milyen autót vennétek?
Figyelt kérdés
Én egy használt audi a5 3.0 tdi-t2015. márc. 31. 00:48
11/15 anonim válasza:
"Hát" nem tudom... Én azért inkább jelennék meg egy pár éves bmw-vel vagy audival (pl.3-4), mint egy vadi új b8-as passattal vagy az új Superbel. Bár ennek leginkább a presztízshez van köze, de akkor is. Mellesleg neked degradáló lenne beleülni egy használt autóba? Netán most is újonnan vetted az autódat? Nem hinném, akkor a pénz változtatná meg annyira a személyiségedet, hogy lenézd a használt autóval rendelkezőket? Ebben az esetben csak gratulálni tudok. :D 21/f.
12/15 anonim válasza:
Úr Isten! Itt majdnem mindenki ennyire sznob? Ti magatoknak vennétek autót vagy a szomszédnak? Csak mert aki meg akar jelenni vele az nem magának vásárol hanem a leskelődő szemeknek! Az előttem szóló remélem magára ismert! Magyarországon miért státuszszimbólum az autó? Miért attól függ hogy ki vagy? Ausztriába vagy a németeknél miért jó még a Dacia-is? Itthon meg fika az új SuperB is? Hogyan van ez? Egy csomó ember vett 5-6 millás autót mikor nem engedhette volna meg magának, utána meg sír a szája és a csekket sem tudja feladni rezsire. A lényeg viszont hogy fizetésnél megjelenünk valahol a verdával, szarni bele hogy utána mi lesz. Beteg világ, beteg emberekkel!
13/15 anonim válasza:
Mondod te, akinek csak egy új 7-8 millás superb tenné meg? Az nem státusz szimbólum? Egy több milliós új autóval megjelenni nem az? Te sem vagy jobb azért, mert nem "prémium" márkát választottál, helyette inkább egy vadonatúj autóban pöffeszkednél- remélem magadra ismertél. Na ez félig rád is igaz utolsó, igaz nem te vagy a superb-es válaszoló, de a 4-5 milliós új autó sem elhanyagolható, legyen csak új nehogy használtba kelljen ülni... Persze a németeknek megfelel a dacia azért olcsóbb kint a bmw, audi és társai, mert a németek már a középkorú autót lecserélik és mivel nem kell nekik olcsón túladnak rajta. Okoska, szerinted miért megy még mindig az autó nepperkedés? :D Kintről behozzák, hasznot tesznek rá és még mindig megéri nekik. Nem egy ismerősöm hozott már be autót Németországból...
14/15 anonim válasza:
Én egy új Lancer-t vennék, a maradék 7 milkóból meg futná egy lakásra a környéken. :)
15/15 anonim válasza:
Új autót vennék mindenképpen ennyiért, annak ellenére hogy Audis vagyok (és ennyiből nem jön ki új Audi).
VW Passat, Ford Mondeo, Volvo, Opel Insignia, ezekből választanék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!